TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

За крадіжку продуктів з дитсадка кухарку судили… 5 років

Опубліковано: 09.11.2018 20:03
За крадіжку продуктів з дитсадка кухарку судили… 5 років

Курйозна історія трапилися у 2013 році у Скалаті: там кухарка, вкравши продукти харчування у дошкільнят, підставила колегу.

Напакувавши сумку продуктами та притрусивши картоплянним лушпинням, винести то все доручила сину колеги. Однак його упіймали батьки, які запідозрили, що діти отримують неповні порції. І за два тижні до інциденту навіть ходили скаржитись у міськраду, – пише Бізнес Компаньйон.

Спійманий хлопець був шокований, адже щиро вірив, що виніс із садочку лушпиння. Як результат — хитра кухарка отримала кримінальну справу. До суду справа пішла у 2014 році, а вирок Підволочиський райсуд поставив аж 31 жовтня 2018 року.

Що цікаво, увесь цей час зберігались і докази. А це — 4 літрові упаковки молока марки «Казкове», 10 пачок сиру марки «Молокія», масою 250 гр. кожна, 2 упаковки напою розчинного життєдайного з ехінацеєю марки «Галка», по 100 гр. кожна, 2 пачки напою розчинного „Галич-ранок» марки «Галка», по 100 гр. кожна, 2 банки томатного соусу марки «Помідора», масою 480 гр. кожна., 3 пакети сметани марки «Молокія», масою 400 гр. кожна, 5 упаковок масла солодко-вершкового селянського марки «Молокія», масою по 200 гр. кожна, упаковку макаронів марки «Екстра» «Подільський край», масою 1 кг, 2 упаковки манної крупи «Чемпіон перемога смаку», масою 700 гр. кожна, 2 хліба білого з маком, різаного марки «Агробізнес», куряче філе, загальною вагою 3 кг. Усе це «добро» суд сказав знищити.

Сам випадок трапився 5 грудня 2013 року. Фігурантка справи — наразі безробітна, а тоді перший повар Скалатського ДНЗ Ольга Т., яка, засловами свідків, була матеріально відповідальною особою за продукти харчування у садочку. Жінка неодноразово забирала залишки їжі додому.

А в грудні 2013 року, після скарг батьків та перевірок з міськради, жінка попросила колегу, щоб її син зайшов до них на роботу та забрав картопляне лушпиння та відніс до її матері. Мовляв, сама не може, бо почувається погано. Колега погодилась. Син прийшов, забрав спаковані “залишки” і майже відразу нарвався на одного із батьків вихованців — чоловік змусив його показати вміст сумок.

Як результат — суд визнав колишню кухарку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст. 185 КК України “Крадіжка” і призначив 1700 грн штрафу. Обвинувачена вину свою визнала повністю, однак відмовилась давати показання та відповідати на питання.

Наразі вирок законної сили не набрав.

Ольга КРАВЕЦЬ


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман