TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Біло-сердешні адепти своєрідно відреагували на претензії Сергія Притули

Опубліковано: 30.10.2018 11:03
Біло-сердешні адепти своєрідно відреагували на претензії Сергія Притули

Напередодні ми уже повідомляли про конфлікт, який виник між Сергієм Притулою та Волинським осередком партії “Батьківщина” через публікацію у ФБ, – пише Ровесник.

Нагадаємо, що відомий шоумен та волонтер з Тернопільщини Сергій Притула звинуватив волинських прихильників Юлії Тимошенко у незаконному використанні зображення для реклами партії.  Це визвало чималий резонанс у соціальних мережах, адже пан Сергій вимагав негайного та офіційного вибачення за таку самодіяльність.

Проте, доки в центральному офісі партії “Батьківщина” вирішували, що робити з цим скандалом, на просторах всесвітньої павутини з’явились доволі оригінальні відповіді Сергію Притулі стосовно його вимог.

Зокрема, один з адептів біло-сердешних Александр Петрович Васильченко розродився цілою терадою та традиційним для недалеких людей словесним потоком з використанням усього свого життям здобутого словникового запасу та специфічним для для такої категорії людей словесною бігункою:

 

Безумовно, що особливу увагу на такі клінічні випадки не варто, але все ж варто завжди розуміти, що в соціальних мережах є дуже багато збоченців з різних політичних сил, які не гребують жодними методами і таким чином заробляють собі “бонуси”, чи відробляють “аванси”…

Як би там не було, але Сергій Притула таки дочекався офіційного вибачення з центрального офісу “Батьківщини” за недолугі старання біло-сердешних волиняк, і пообіцяв забути цей прикрий випадок з надією, що всі ми люди і маємо здатність помилятись.

Для зручності, надаємо текст з офіційної сторінки Сергія Притули в соціальній мережі Фейсбук:

“Вітаю, друзі! 
Отже, кілька слів про мої непорозуміння з ВО “Батьківщина”. Спочатку хочу підкреслити, що у верхах “Батьківщини” про “зальот” волинських колег дізнались оперативно, одразу з кількох сторін зі мною зідзвонилися/списалися кілька політичних діячів, повідомили, що помилку визнають і в ситуації розберуться. На сторінці центрального офісу “Батьківщини” у ФБ одразу з’явилося повідомлення з вибаченням.
Далі дуже дивне повідомлення з’явилося на сторінці волинського осередку політсили, який власне і розпочав наші “веселі старти”. Коротко воно зводилось до того, що “шкода Притулу, але я не я і хата не моя” (увімкнули стару платівку про хакерську атаку:)))))). Я запитався у одного з контактерів від “Батьківщини” чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго “пістону”, на сторінці волинської Батьківщини з’являється той текст, який я зазначив у своєму дописі на ФБ, як мирову угоду між сторонами конфлікту. Ну, за винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали, факт використання мого зображення без дозволу підтвердили, те, що волинська “Батьківщина” мені, як волонтеру, ніколи не допомагала і що я до ВО “Батьківщина” ніякого відношення не маю, вказали!
Тож, нехай з другого разу, але вибачення прийнялось.
Тому, зважаючи на те, що політичній силі було відведено 24 години для офіційних вибачень (вклалися), текст мене задовільнив, а центральний офіс “Батьківщини” засудив дії своїх волинських колег, вважаю, що інцидент можна вважати вичерпаним.
Я б дуже хотів, щоб з цього конфлікту усі ми зробили висновки. Навіть ті, хто не був сторонами протистояння. 
Я хотів би подякувати усім своїм підписникам за тотальну підтримку. Не маючи вашої підтримки мені було б важче. А так, відчуваючи не тільки свою правоту, але й ваше міцне плече, я був готовий виконати усе, що обіцяв у пості. Спільно ми зробили прецедент, коли у протистоянні величезної політичної структури і одного громадянина, “Голіаф” відступив. Гуртом ми велика сила! Пам’ятайте про це кожного разу, коли поряд з вами хтось скаже цю страшну фразу: “Ми прості люди, що ми можемо зробити?”! МИ МОЖЕМО ВСЕ, ЯКЩО ЗА НАМИ ПРАВДА! 
Я страшенно радий, що у верхівці “Батьківщини” прийняли правильне рішення, не розв’язувати “війну” з волонтерською братією і вибачились. І лице зберегли і мені не доведеться витрачати час на біганину по судах. Я більше люблю по сцені бігати.
Конфлікт з “Батьківщиною” вичерпано. Практично 🙂))).
Я нижче опишу свої враження від коментаторів під моїм постом і про культурний рівень опонентів у дискусіях навколо теми. 
Коментарі у ФБ – це добра нива для “срачу”. Особливо під фейковими профілями. Закритими профілями. Ботами.
Зовсім інша справа, коли абсолютно реальний мер м. Ковель репостить істеричний допис якогось фаната Юлії Володимирівни, де я і “чмо смердюче”, і “дешевий клоун”, і “Ху*ло” і т.д.
Я розумію, що пан Кіндер, як радник Юлії Тимошенко, мав якось показати, як він люто ненавидить тих, хто “наїжджає” на його рідну політсилу. Але тоді треба бути послідовним і не витирати пост зі своєї сторінки:))), скріни ж не горять, пане мер.
Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку фігню, а потім після “підсрачника” від субординаційно вищих колег по партії, оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити.
Пане Кіндер. Гумор-шоу “Вар’яти” щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого… яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім.Шевченка, ми дуже переживаємо за здоров’я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється. Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго 🙂). Часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень:)))). Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не “чмо смердюче”. А я переконаюсь, що ви не місцевий “царьок”, як про вас говорять, а мудрий міський голова.
А тепер до людей!
Люди. Скажіть, чому у вас стільки ненависті?!!! Чому стільки жовчі?! Чому у суперечках ви так страшно принижуєте і ображаєте один одного?!!!
Ну ладно я. Зробив зауваження популярній політичній силі. Люди обурились. Мовляв, що він собі дозволяє, цей клоун, який працює на каналі ПІнчука, має швагра з прізвищем Хомутинник, служить “порохоботом” і піариться на АТО!
Я б одразу пояснив попунктно.
1. Я не “порохобот”. Якщо я критикую “Батьківщину”, то це не означає, що я підтримую Порошенка. І спроби виставити це саме в цьому світлі – це дурість. Я забанив кілька десятків ботів, які прийшли, як не дивно, паралельно з улюбленим блогером Петра Олексійовича – Олешком. Пану Олешко в коментарях я висловив свою позицію, щодо його поведінки на моїй сторінці. Кому цікаво, той знайде.
2. Я працюю на каналах Пінчука з 2008 року. Новий, СТБ, ICTV. Ну і? Що далі? Де #зрада
3. Усі питання чи претензії, які у вас є до чоловіка сестри моєї дружини адресуйте йому особисто. Я занадто далека ланка у цьому ланцюжку.
4. Я не піарюсь на АТО. Публічні звіти існують для того, щоб люди бачили, на що йдуть гроші, які вони передають мені на забезпечення потреб Армії. І тим, хто мені пише, що таку діяльність треба робити тихенько, я хочу поставити запитання: а як тоді люди мають взнати, на що вони дали мені гроші? І чому публічна людина не повинна давати іншим приклад для наслідування? Дивуєте мене, їй-Богу.
5. І ще! Якщо ви хочете мене образити, то не називайте “клоуном”. Я працюю в царині гумору і, повірте на слово, клоун – це найважча професія у нашому цеху. Для мене “клоун” – це комплімент. Вигадайте щось серйозніше, щоб мені дошкулити!
Реакція прихильників “червоного сердечка” мені була зрозуміла. Агресія невиправдана, але очікувана. Але інші далеко не втекли. Дуже багато коментаторів, ображаючи прихильників “Батьківщини”, пробивали таке моральне “дно”, що стає страшно за майбутнє країни. Культура політичної дискусії відсутня. З цим треба щось робити. Потрібно поважати право вибору іншої людини. Інакше ми цивілізоване суспільство не побудуємо.
ДАВАЙТЕ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО!
Я б ще міг довго писати, але люди не люблять довгих постів. Та і у Філадельфії вже 2 ночі, день був довгим, пора спати. Завтра додому. 
Ще раз дякую усім за підтримку. Я дуже це ціную і буду намагатись далі бути з вами щирим та чесним. 
Усім гарного ранку та хорошого трудового тижня!
Щиро ваш, Сергій Притула.

P.S. Попередній пост залишаю до вечора, щоб зацікавлені могли співставити факти, заскрінити все що треба заскрінити і просто почитати розвеселі коментарі. Ввечері я його знищу. Так буде чесно по відношенні до “Батьківщини”, яка прибрала проблемний пост і вибачилась згідно моїх вимог”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман