TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Як стати щасливішим за 10 кроків вже сьогодні

Опубліковано: 28.09.2018 17:22
Як стати щасливішим за 10 кроків вже сьогодні

Немає навіть найменших сумнівів щодо того, чи хотів би кожен бути бодай трішки щасливішим. Насправді, геніальність у простоті, а щастя тим паче ховається у простих речах, повсякденних дрібницях, до яких треба лише певні ключики. Отож, не будемо гаяти вашого часу. Декілька простих і зрозумілих порад для того, аби вже від сьогодні стати щасливішим, – пише Ровесник.

  1. Знайдіть сенс життя. Без чогось глибокого і змістовного у серці важко створювати щось прекрасне навколо себе. Особисто я рекомендую будувати своє життя на духовних засадах, які в подальшому будуть міцним фундаментом для всього, що б ви тільки не запланували.
  2. Почніть цінувати все, що маєте. Ні для кого не відкрию Америки, якщо вкотре нагадаю про голодних діток Африки і все в цьому дусі. Якщо ви це читаєте, значить ви вже неймовірно щасливі, адже у вас є девайс, інтернет, дах над головою, припускаю, що ви не голодні і вдягнуті. Можна продовжувати, але ви ж розумники, впевнений, що ви вловили хід моїх думок.
  3. Грайте у гру Поліани. Фільм про дівчинку Поліану важко назвати супер хітом за сучасними трендами, але глибини у ньому – хоч відбавляй. Маєте час і бажання, рекомендую. “Поліана”. А для тих, хто скрупульозно дорожить часом поясню правила гри в двох словах. Все просто: абсолютно у будь-якій життєвій ситуації треба шукати плюси. Позитив повинен знайтися навіть в найскрутнішу хвилину.
  4. Займатесь улюбленою справою. Друзі, без занять тим, від чого подих перехоплює, важко уявити повноцінне і щасливе життя. У моєму списку пріоритетів найвищу сходинку посідає спорт. Проте, кожен різний, унікальний, а, отже, мистецтво й інші роди діяльності, що не шкодять вам, а лише збагачують вас як особистість – вітаються на ура. Хороші пристрасті – це добре.
  5. Проводьте більше часу із сім’єю. Плекаю сподівання,що кожен читач вже із власного досвіду знає та усвідомлює, що саме сім’я – це найцінніше і найдорожче у житті. Не шкодуйте власного часу на тих, хто завжди поруч, хто не зрадить, хто іноді непомітний, але катастрофічно важливий.
  6. Менше соц.мереж – більше живого спілкування. Не перебільшуватиму, якщо скажу, що вчені чи не всі країн в один голос заявляють, що соціальні мережі сприяють розвитку депресій, закомплексованості і решті непотрібних “подаруночків”.

А тепер вже коротко і без пояснень:

7. Не тримайте ні на кого образ.

8. Не пліткуйте і не заздріть.

9. Будь чесними – в першу чергу із собою.

10. Кохайте і будьте коханими.

Лише спробуйте – “кльов” гарного настрою і щастя – гарантуємо!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман