TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Нахаба обікрав церкву і намагався продати Євангеліє просто на ринку

Опубліковано: 20.09.2018 20:13
Нахаба обікрав церкву і намагався продати Євангеліє просто на ринку
Невідомий проник до церкви та обікрав її. Про злочин у Збаразьке відділення поліції повідомив священик. Чоловік заявив, що в ніч з 14 на 15 вересня в приміщення церкви Казанської ікони Божої Матері, що в селі Малий Кунець Збаразького району, проник невідомий, – пише vkursi.te.ua.
На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За словами начальника Збаразького відділення поліції Віталія Присяжнюка, зловмисник проник до приміщення, розбивши вікно. За попередніми даними, він викрав гроші зі скриньки пожертв, а також Євангеліє та церковний реманент. Намагався невідомий і відкрити сейф, проте це йому не вдалося.
На момент крадіжки, каже Віталій Присяжнюк, церква не була обладнана сигналізацією та камерами відеоспостереження, а прилегла територія в нічну пору доби не освітлюється.
З місця злочину вилучили речові докази. Встановили правоохоронці і особу підозрюваного. Його затримали оперативники на території Рівненської області.

Зловмисник намагався збути товар на ринку у місті Дубно. Його на момент торгів помітив ветеран органів внутрішніх справ. Пенсіонер знав, що церковну атрибутику можна продавати лише зі спецдокументами. Про підозрюваного він повідомив на лінію “102”.

При перевірці з’ясувалося, що продавець – це чоловік, який обікрав церкву на Тернопільщині. Він у скоєному зізнався. Невідомого затримали відповідно до статті 208 КПК. Зловмисник – житель Кіровоградської області. Йому інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів, повідомили у Нацполіції області.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман