TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Я не народний депутат! Принаймні, поки що», – Притула дорікнув своїм підписникам

Опубліковано: 13.02.2020 17:46
«Я не народний депутат! Принаймні, поки що», – Притула дорікнув своїм підписникам
Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула зізнається, що самостійно вести власну сторінку у «Фейсбуці», де вже майже 800 000 підписників – ой як не просто. При цьому, часто йому доводиться стикатися з абсолютно необґрунтованою критою в свою сторону, мовляв, йому закидають неналежне ставлення до своїх обов’язків, пише ternopoliany.te.ua.

«Не секрет, що свою сторінку у ФБ я веду самостійно. Ну, такий вже в мене «бзік»;))). Віддати в управління піарниці чи смм-щику було б простіше, але ми, збаразькі, не шукаємо легких шляхів.

Я люблю ділитись із людьми своїми думками, гастрольним графіком і волонтерськими звітами. Намагаюсь бути активним у коментарях. Головна складність – це особисті повідомлення. Якщо люди пишуть, значить розраховують на якусь відповідь. Але одна справа коли в тебе 300 чи навіть 500 000 підписників і зовсім інша, коли на горизонті бовванить позначка у 800 000», — йдеться у дописі шоумена.

Зі слів Притули, останні чотири ночі він витратив на те, щоб розібрати «завали» з особистими переписками за останніх два місяці.

«Так, «на око», близько 2000 повідомлень. З яких 50% – це привіталки, ще 10% – це флуд типу «прівєт ти луДший», десь відсотків 10 – це прохання про фінансову допомогу на лікування або позичити грошей, бо хтось набрав мікрокредитів, а комусь треба купити квартиру, ще трохи хейтерів, які бажають мені пошвидше здохнути, решта – це якась осмислена переписка на різні теми…

Але головна причина ось цього допису, який я зараз роблю – це навіть не прохання не писати без зайвої потреби, бо таким чином ви відтерміновуєте мої відповіді тим, кому дійсно важливо.

Просто є певний відсоток людей, яким я хочу голосно сказати наступне:

Я НЕ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ;))))))))))))!!!!!!! Принаймні, поки що;).

Купа листів, де мені або дорікають тим, що я, як нардеп маю ходити на роботу, а не їздити з гастролями. Десь закиди, що після того, як я став депутатом, в мені не залишилось нічого людського;)))))))! Люди, камон! Невже все так погано з мисленням (і я зараз навіть не про критичне)?!!

Сподіваюсь цим дописом я допоможу певній категорії своїх підписників скеровувати свої ФБ-емоції адресно;)!», — пояснює підписникам відомий гуморист та телеведучий, сподіваючись, що тепер йому писатимуть лише на важливі теми, на які не шкода буде витраченого часу.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман