TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Нарешті: синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня зима

Опубліковано: 20.01.2020 12:15
Нарешті: синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня зима

Погода в Україні на наступному тижні буде сніжною і холодною.

Погода в Україні з 20 по 23 січня буде з приморозками й опадами у вигляді снігу. Мінімальний рівень тепла досягне -5 градусів у нічний час. Вдень заморозки будуть незначними – до -1 градуса. При цьому в середу і четвер, 22 і 23 січня, очікується випадання снігу по всій Україні, пише Ровесник.

20 січня погода в Україні буде сонячною з мінливою хмарністю. Термометри покажуть в середньому 0… +3 градуси. При цьому на сході та півночі України очікується рівень тепла до -1 градуса. В нічний час температура опуститься до -1… -5 градусів.

При цьому 21-го січня очікується невелике потепління. На заході країни очікується +3… +6 градусів, за винятком Закарпатської області, де термометри покажуть 0… +2 градуси. У центрі, на півночі та сході України очікується +1… +4 градуси. Виняток становитимуть Харківська, Донецька і Луганська області, де рівень тепла буде триматися на рівні 0… +2 градусів. На Півдні України традиційно тепліше – +2… +5 градусів. У нічний час можливі невеликі заморозки до -3 градусів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

22 січня погода буде теплою і дощовою. Синоптики очікують випадання дощу зі снігом в більшості регіонів України. Сонячно і сухо буде тільки в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій області, а також на Кримському півострові. Температура підніметься у західних областях в середньому на 1-2 градуси. В інших регіонах збережеться рівень тепла попереднього дня.

 

Погода в Україні 20-23 січня (meteo.gov.ua)

Вже 23 січня синоптики прогнозують випадання снігу у всіх областях України. Температура по країні знизиться на 1-2 градуси. У центральних, північних і східних областях очікуються незначні заморозки протягом дня – від -2 до +2 градусів. У нічний час по всій країні температура триматиметься на рівні -2… +1 градусів. Також синоптики попереджають про пориви вітру до 7-12 м/с.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман