TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Українцям підготували різкі зміни у нарахуванні субсидій. Що потрібно знати

Опубліковано: 13.12.2019 14:03
Українцям підготували різкі зміни у нарахуванні субсидій. Що потрібно знати

Влада закликала всіх одержувачів житлових субсидій своєчасно повідомляти про зміни в складі сім’ї і т. д. Міністерство соціальної політики підготувало новий «сюрприз» для українців.

Так, незабаром буде оновлена ​​форма заяви про призначення і надання житлової субсидії населенню в грошовій формі.

Відповідний наказ № тисячу п’ятсот двадцять вісім від 23 жовтня 2019 року набуде чинності з дня офіційного опублікування, – пише Бізнес Компаньйон.

Нагадаємо, 20 серпня 2019 року Мінсоцполітики роз’яснило, що монетизувати субсидію можна отримати в будь-якому з 38 уповноважених банків. При цьому уряд розширив перелік банків, через які українці можуть отримувати монетизувати субсидію.

Починаючи з жовтня поточного року виплату готівки субсидій здійснюватимуть місцеві органи соціального захисту населення. Для цього Пенсійний фонд надасть виплатні реквізити (рахунки в уповноважених банках або поштові реквізити), на які пенсіонери отримують пенсію.

Тим, хто ще не на пенсії, виплата буде здійснюватися на відкриті раніше рахунки в Ощадбанку. Але якщо субсидіант хоче отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг в іншу банківську установу – йому потрібно з відповідною заявою звернутися в управління соцзахисту. Разом із заявою потрібно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому є бажання отримувати субсидію готівкою.

Одержувачі субсидії, у яких відсутні рахунки в уповноважених банках, до надання інформації про платіжні реквізити будуть отримувати монетизувати субсидію через Укрпошту за адресою, вказаною при зверненні за субсидією.

Тим, кому призначена безготівкова форма допомоги, а це ті домогосподарства, які мають борги за комунальні послуги, будуть отримувати субсидію виключно через Ощадбанк.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман