TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Зіркова українська співачка розповіла про огидні приниження на Росії (Відео)

Опубліковано: 12.12.2019 10:40
Зіркова українська співачка розповіла про огидні приниження на Росії (Відео)

Артистка згадала, коли вирішила більше не їздити з гастролями до країни-агресора.

Популярна співачка Оля Полякова в інтерв’ю Дмитру Гордону розповіла, що в Росії після початку війни на Донбасі принижували українських зірок, передають Патріоти України.

Вона згадала, коли вирішила більше не їздити з гастролями до РФ. “Це був абсолютно свідомий вибір. Ми ще їздили туди спочатку, бо якось ще тоді “їздилося”. Але це вже було дуже важко. Це було некомфортно, були жахливі розмови. З ними неможливо було спілкуватися. Всі жахи, які у них були на телебаченні про розіп’ятих хлопчиків, про зґвалтованих жінок, це все говорилося. “Ви ж кінчені ба*дерівці, ви ж там з глузду з’їхали. Що ви робите!” – згадала артистка.

За словами Полякової, росіяни навіть не хотіли слухати доводи про те, що не може в людини трапитися щось у голові після приходу до армії, щоб ґвалтувати стареньку жінку на очах у здивованої публіки. Співачка також пригадала, як вела після початку війни якусь велику премію з Миколою Басковим. “Просто на сцені зневажливе ставлення до тебе, як до вихідця з України. Пам’ятаю, що у мене порвалися колготки, а він каже: “Ви зараз всі будете в драних колготках до нас їздити”. Це було огидно. Це Коля сказав, вони люблять пожартувати, принижуючи когось. В якийсь момент ми сіли й вирішили, що більше їздити туди не будемо, а почнемо розвивати кар’єру в Україні, що для нас це стало абсолютно етично неможливо”, – підсумувала Полякова.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман