TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Ціна на газ зміниться: що потрібно знати українцям

Опубліковано: 12.12.2019 11:51
Ціна на газ зміниться: що потрібно знати українцям

Ціна на газ в Україні з 1 січня 2020 року стане приємним сюрпризом.

Ціна на газ в Україні зміниться з 1 січня 2020 року і її не будуть переглядати протягом п’яти місяців, до 1 травня 2020 року. Для населення ціна за один кубометр складе 5,5 гривень – це без ПДВ та тарифу на транспортування. Про це повідомили в прес-службі НАК “Нафтогаз Україна”, – пише rbc.ua.

Роздрібна ціна для кінцевих споживачів у кожному регіоні країни буде відрізнятися, так як це залежить від ціни на транспортування газу по газопроводах, а також від націнки газзбутів. В середньому ціна за один кубометр в різних областях України буде коливатися від 7,2 до 7,8 гривень з урахуванням ПДВ. А це на 12% нижче, ніж у минулому опалювальному сезоні. Ціна одного кубометра газу на 1 січня 2019 року становила 8,5 гривень з урахуванням транспортування та ПДВ.

“Від першого січня 2020 року і до кінця опалювального сезону всі домогосподарства і виробники тепла автоматично будуть отримувати газ за гарантованою ціною. Для цього від споживачів не потрібно ніяких дій, підписання додаткових угод або внесення передоплати”, – відзначили в компанії уточнили, що споживач може відмовитися від запропонованої ціни.

Щоб вибрати щомісячну ринкову ціну необхідно звернутися в регіональні компанії збуту газу в період з 10 до 24 грудня.

Крім того, в НАК “Нафтогаз” попередили, що щомісячна ринкова ціна на початку 2020 року може змінитися – як підвищитися, так і знизитися. На це може вплинути безліч чинників – переговори з “Газпромом”, погодні умови, ринкова ситуація та інші чинники.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман