TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Який ресторан Тернополя варто відвідати і чому?

Опубліковано: 23.11.2019 19:49
Який ресторан Тернополя варто відвідати і чому?

На затишній вулиці Кульчицької, що у самому центрі міста, є цікавий заклад, названий на честь засновника Тернополя – Тарнавського. Звали його Ян Амор, і саме таку назву носить заклад, який обов’язково варто відвідати.

 

Найкращі морепродукти ресторан Ян Амор подає лише свіжими

Затишний та вишуканий ресторан Jan Amor заслуговує на увагу жителів та гостей міста з багатьох причин.

  1. По-перше, в ресторані авторська кухня, що повністю відкрита для відвідувачів. Кожен гість може вільно спостерігати за магією приготування апетитних страв.
  2. По-друге, філігранний рівень обслуговування – не гірше, ніж у найкращих ресторанах світі. Сервіс непомітний та ненав’язливий, але справді бездоганний.
  3. Ресторан Ян Амор славиться також великим вибором вина з різних куточків світу. Офіціанти знають тонкощі ідеального фудпейрінгу, і завжди порекомендують як поєднати вино і страву для особливого доповнення смаку.
  4. Крім цього, в закладі панує елегантний і стильний дизайн. Витончений інтер’єр витримано у спокійних тонах, вишуканість без надмірності тут у кожній деталі.

В ресторані можна проводити затишні сімейні обіди і вечері, особливі події та святкування, тут є дитяча кімната. Також це чудове місце, якщо шукаєте, де провести бізнес ланч, конференції чи ділові зустрічі.

А родзинкою закладу вважаються свіжі морепродукти преміум класу. Всі знають, що тут найкращі устриці в Тернополі. Одна з причин – в Jan Amor подаються тільки охолоджені, а не заморожені морепродукти різних країн світу. Тож вони зберігають всі тонкощі свого бездоганного смаку навіть після приготування.

Меню ресторану європейської кухні Ян Амор включає в себе наступні страви з дарами моря:

– Щупальце восьминога з цвітною капустою.

– Філе тихоокеанського тунця з екзотичними фруктами.

– Атлантичні устриці, вирощені у Франції та Ірландії.

– Хвости тигрових креветок.

– Лосось із морквяно-арахісовим пюре.

 

Шукаєте найкращі ресторани Тернополя? Вам в Ян Амор!

Ресторан Jan Amor – це ідеальне спокійне місце для комфортного часопроведення – незалежно, чи ви запланували сімейну вечерю або романтичне побачення, чи ділову зустріч, чи вас чекає святкування особливої події. Стильний та сучасний елегантний дизайн сприяє затишній атмосфері, а вишукана кухня обов’язково порадує різноманіттям витончених смаків. До обраної страви вам допоможуть підібрати ідеальне вино, адже винна шафа ресторану неймовірно велика і налічує багато різновидів вин Старого та Нового світу.

Тож, коли хочеться відпочити від міської метушні та справ, і перенестися в атмосферу легкості та невимушеності, але де не забувають про бездоганний сервіс – вам в Ян Амор.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман