TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині ватага ромів викрала з помешкання жінки 50 000 гривень

Опубліковано: 10.11.2019 13:28
На Тернопільщині ватага ромів викрала з помешкання жінки 50 000 гривень

Від хитрих злодіїв потерпіла 55-річна мешканка села Гніздичне на Збаражчині. Невідомі особи ромської національності зайшли до помешкання та викрали чималі гроші, – інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Нахабних зловмисників мешканка району сама впустила до хати. Непрохані гості аби потрапити до хати, прохали напитися води, перевзутися та змінити теплі устілки, які ще й пропонували купити. Жінці зуміли так задурити голову, що згодом вона навіть не змогла пригадати, скільки жінок зайшло до коридору її помешкання. Усі вони голосно гомоніли та щось пропонували господині, а за декілька хвилин вона помітила, що одна з непроханих гостей вже ходить по хаті.  Потерпіла все ж спровадила їх з будинку і вони, сівши в сіру іномарку, поїхали селом, – пише tenews.org.ua.

Вже через декілька годин жінка перестріла сусідку, а вона спитала, що за люди приходили до неї. Коли ж почула, що  роми заходили до хати одразу, застерегла перевірити, чи бува нічого не пропало. Краянка кинулася до сховку з грошима та під одягом у шафі було пусто – зникли 50 тисяч гривень. Вона зателефонувала поліцейським.

Правоохоронці застерігають: не впускайте до хати невідомих! Про чужинців, що завітали до Вашого села чи містечка, та ходячи по домівках, пропонують товар чи просять допомоги, варто негайно повідомити поліцейським, дільничному інспектору чи сільському голові. Працівники поліції ретельно перевірять дану інформацію.

Якщо ж непрохані гості переступили поріг намагайтеся якомога швидше спровадити їх за двері, ні в якому разі не витягуйте зі сховку гроші, навіть якщо незнайомці стоять біля порогу. Хитрі злодії розраховують побачити сховок, або обнишпорити кімнату,аби згодом непомітно викрасти кошти.

Будьте обачними!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман