TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Запасайтесь добром, поки можете»: В Україні прогнозують стрибок інфляції

Опубліковано: 08.11.2019 19:03
«Запасайтесь добром, поки можете»: В Україні прогнозують стрибок інфляції

Міністр розвитку економіки і торгівлі Тимофій Милованов дав два прогнози розвитку інфляції в нашій державі.

Виявляється, через 2-3 роки рівень інфляції складе – понад 5%. Українці безперечно будуть здивовані, – передають Патріоти України.

Так, за оптимістичним прогнозом вже в наступному 2020 року в країні можлива інфляція в 5,8%. Що стосується 2021 року, то міністр вказує на те, що очікується 5,3% інфляції за базовим сценарієм. У той же час ситуація може трохи змінитися в 2022 році – 5,1% відповідно.

Підвищення загального рівня цін на товари і послуги на тривалий термін в 2021 році очікується на рівні 5,3%. За словами Тимофія Милованова, оптимістичний прогноз інфляції передбачає те, що через рік в Україну надійде на три мільярди більше інвестицій, тому і рівень інфляції буде вище, в порівнянні з попередніми роками.

Також міністр відзначає, що після 2022 року рівень інфляції буде знижуватися і це буде пов’язано з тим, що в нашій державі почне інтенсивно розвиватися зростання виробництва і доданої вартості в економіці.

Для розвитку оптимістичного сценарію в країні, як стверджує Милованов, необхідний відповідний бізнес-клімат, а головне – відсутність корупції у владі. Крім того, обов’язково треба забезпечити працюючу судову систем і реформи, що передбачають ліберальний ринок землі, а також приватизацію.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман