TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині урочисто провели до армії юнаків

Опубліковано: 11.10.2019 22:25
На Тернопільщині урочисто провели до армії юнаків

У рамках цьогорічної осінньої призовної кампанії, сьогодні 9 жовтня, з обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату урочисто відправлено юнаків на строкову військову службу до війська. Перші призовники, а їх понад 40, вирушили до навчальних центрів Збройних Сил України на Львівщину та Чернігівщину.

Проводжали тернополян до армії рідні, близькі, духовенство, керівництво області та міста.

– Держава потребує Вашої підтримки. Саме ви, молоді та завзяті, маєте стати опорою нашої Вітчизни. Ви відправляєтеся до війська, щоби навчитися боронити рідну землю. Дякую Вашим батькам за те, що виховали справжніх захисників, – звертаючись до присутніх зазначив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Олександр Скумбрій, – пише tenews.org.ua.

Він також наголосив, що жоден із строковиків не служитиме у районі проведення операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях, а виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.

Впродовж жовтня-грудня, доки триватиме осінній призов, до лав Збройних Сил та інших військових формувань України з Тернопільської області планується відправити близько 500 мешканців віком від 20 до 27 років.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман