TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Права по-новому: депутати готують сюрприз для майбутніх водіїв

Опубліковано: 08.10.2019 09:03
Права по-новому: депутати готують сюрприз для майбутніх водіїв

Здати на водійські права в Україні стане легше.

Депутати Верховної Ради вирішили внести суттєві зміни в процес отримання водійських прав. Група народних обранців від фракції “Слуга народу” внесла на розгляд законопроект № 2201, який розміщений на сайті Верховної Ради.

Великим сюрпризом в цьому законопроекті для майбутніх водіїв стане те, що для вивчення правил дорожнього руху українцям не обов’язково буде відвідувати навчання в спеціалізованих школах, – пише rbc.ua.

Як зазначили автори законопроекту, подібна практика використовується в багатьох європейських країнах і вже зарекомендувала себе, як позитивна. Крім того, обов’язкове відвідування теорії в спеціалізованих школах порушує права окремих категорій громадян, наприклад – це складно робити мамам в декреті.

Для того, щоб отримати доступ до практичних уроків водіння, українцям потрібно буде пройти теоретичний тест. Після цього – майбутнього водія випустять з інструктором на дороги загального користування.

Якщо учень, який вивчав теорію самостійно, не здасть тест з першого разу, то наступного разу він зможе пройти його повторно тільки через три місяці.

Крім того, таке нововведення вважається логічним, так як в деяких автошколах до практичних занять допускають вже після двох тижнів теоретичних занять, і багато хто з учнів дуже погано знають навіть знаки дорожнього руху.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман