TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

22-річна продавщиця покінчила з собою через недостачу (Відео)

Опубліковано: 08.10.2019 18:13
22-річна продавщиця покінчила з собою через недостачу (Відео)

У Вінницькій області продавщицю магазину взуття звинуватили у великій недостачі.

Молода продавщиця покінчила з собою через недостачу в касі в місті Тульчин Вінницької області. 22-річна дівчина повісилася після ревізії торгової точки, на якій вона працювала.

Родичі дівчини звинувачують у її смерті власницю точки, яка, за їх словами, зробила життя дівчини нестерпним через недораховані сім тисяч гривень, повідомляє ТСН.

22-річну Настю повішеною в орендованій квартирі знайшов рідний брат. Передсмертної записки в квартирі не було, а на її тілі не виявили жодних ознак насильницької смерті, крім слідів удушення, – пише Ровесник.

Настю виховувала бабуся, яка не може отямитись від того, що сталося. Батьків дівчини позбавили батьківських прав ще при народженні.

Дівчина працювала продавщицею жіночого взуття. А останнім часом вона скаржилася на проблеми на роботі. Власниця магазину приїжджала до родичів Насті за день до смерті.

“Прибігла кричала серед ночі, почала стукати у вікна, світити ліхтариком. Що 7200 не стало, а потім вже немає – 4800”, – розповідає бабуся дівчини.

Магазин одягу, в якому працювала дівчина, закритий, біля нього – фото Насті зі свічками.

Під Вінницею 22-річна продавщиця покінчила з собою через недостачу (відео)

Продавці з сусідніх точок шоковані подією і не вірять, що Настя могла взяти чужі гроші. За їх словами, дівчина вела скромний спосіб життя і грошима не смітила.

Власниця магазину спілкуватися з журналістами відмовилася, а по телефону розповіла, що вини своєї не відчуває. Жінка каже, що їй щиро шкода дівчину, але з каси дійсно пропало сім тисяч.

Родичі Насті збираються йти в прокуратуру. А в поліції справу кваліфікують, як самогубство. Тим часом, власниця бізнесу вже поставила торгову точку на продаж.

Під Вінницею продавщиця вчинила самогубство через недостачу (відео: YouTube/ТСН)


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман