TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї

Опубліковано: 02.10.2019 11:03
5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї

Молодий шлюб – це не тільки про бурхливе сексуальне життя, звикання до нових регалій ( “чоловік” і “дружина”, а не “хлопець” і “дівчина”) і звикання до турботливих батьків свого партнера, а й про сварки, які можуть змусити молодят задуматися про те, чи не поспішили вони з весіллям.

Але сварки – це неминуче, хоч як мене намагалися переконати тебе щасливі парочки. Ми лаємося не тільки через необґрунтовані ревнощі, брудний посуд або невдалий фільм, обраний партнером, але і через більш глобальні речі, – пише tenews.org.ua.

Редакція tochka.net визначила 5 приводів для сварок, з якими стикаються всі молоді сім’ї. Щоб ти передчасно не думала, що вашому шлюбу кінець.

1. Гроші

Не важливо як ви розподіляли витрати, поки були в стосунках. Зараз ви – сім’я, а сімейний бюджет не передбачає тільки одного спільного конвертика на відпустку. З’являються нові фінансові питання і труднощі, які не багато хто з нас може обговорити з партнером на наступний день після весілля. Це потрібно виправляти і чим раніше – тим ефективніше.

2. Сім’я партнера

Всі великі свята, як правило, вважаються сімейними. Лише деякі можуть швидко попрощатися зі своєю сім’єю і виїхати на Різдво до батьків партнера. Пощастить, якщо ваші родини живуть в одному місті і не проти розділити один з одним це свято, але якщо ні – сварок не уникнути.

3. Справи по дому

Що б ви не пообіцяли один одному перед тим, як сказали “так” в РАГСі – у вас точно буде декілька сварок через роботу по дому. Просто видихніть і змиріться з брудним посудом в особливо важкі робочі дні. А на вихідних прибирайте разом. Багато психологів вважають, що робота по дому зближує пари.

4. Вплив сторонніх

Добре, якщо ви з чоловіком довіряєте батькам і друзям, але дуже погано, якщо вони починають роздавати слушні поради. Пам’ятай, що поради твоїх подруг можуть стати приводом сварки вдома і менше обговорюй труднощі з ким-небудь, крім партнера.

5. Особистий простір

Ще одна постійна причина сварок, яку просто уникнути з допомогою нехитрого прийому – смирення. Ми нічого не маємо проти того, щоб ви проводили весь вільний час разом, але наполягаємо на тому, щоб пари вчилися поважати особистий простір і кордони. Навіть якщо цей особистий простір іноді обмежується зачиненими дверима в кухню.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман