TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Виплати на дітей в 2020 році: молодих батьків чекає неприємний сюрприз

Опубліковано: 20.09.2019 19:03
Виплати на дітей в 2020 році: молодих батьків чекає неприємний сюрприз

У проекті Держбюджету зазначено, яку допомогу отримають батьки в 2020 році.

В 2020 році виплати для сімей з дітьми підвищуватися не будуть. Про це йдеться у проекті Державного бюджету на наступний рік.

При народженні першої дитини, а також при появі другого і третього і всіх наступних дітей – сім’я буде отримувати таку ж суму, як і в 2019 році – 41 280 гривень. У проекті Державного бюджету не передбачено підвищення цієї суми.

Крім того, допомога при народженні дитини не буде виплачуватися повною сумою відразу. Після народження малюка сім’я має право отримати 10 320 гривень, а решта суми буде виплачуватися протягом 3 років у розмірі 860 гривень щомісяця, – пише rbc.ua.

Додатковим бонусом для сімей з новонародженими дітьми стане “Пакунок малюка”, який згідно з постановою Кабінету Міністрів від 30 травня 2018 року, видають всім батькам, незалежно від їх доходів.

“Пакунок малюка” – це необхідні речі для новонародженої дитини на суму 5 000 гривень, але не грошима, а натуральною продукцією. До речі, до кінця 2019 року “Бебі-бокс” модернізували і додали туди ще кілька речей для новонароджених дітей та молодих мам.

Ще один вид допомоги молодим батькам, який почав працювати в 2019 році, буде продовжений і в 2020 році – це послуга “Муніципальна няня”. На допомогу в розмірі 1779 гривень зможуть у 2020 році, за прогнозами Кабінету міністрів, розраховувати зможуть тільки 63,4 тисяч українських сімей.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман