TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Над Україною літатимуть літаки із вакциною

Опубліковано: 08.09.2019 11:25
Над Україною літатимуть літаки із вакциною
В Україні почали осінню компанію з імунізації диких м’ясоїдних тварин за допомогою авіатранспорту. Відтак, з літаків розкидатимуть вакцину від сказу для хижаків.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

“Під час кампанії за допомогою авіатранспорту буде оброблена вся територія України за винятком територій, які підпадають під заборону польотів літаків (зону NOTAM), при цьому буде застосовуватися спеціальна антирабічна вакцина для пероральної імунізації м’ясоїдних тварин”, – йдеться у повідомленні на офіційному сайті Держпродспоживслужби.

За даними відомства, для імунізації оброблять весь ареал, крім населених пунктів і водних плес, із врахуванням ареалу проживання лисиць, а по всій території рівномірно розкладуть принади. Саму вакцину розповсюдять за допомогою літаків, оснащених GPS і системами реєстрації скидання вакцини, – пише ternopoliany.te.ua.

“Систематичне проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу знизить, а надалі – звільнить територію України від сказу природньо-вогнищевого типу”, – запевняють у Держпродспоживслужбі.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман