TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Михайло Головко привітав жителів Почаєва з Днем міста та подякував за підтримку

Опубліковано: 19.07.2019 21:47
Михайло Головко привітав жителів Почаєва з Днем міста та подякував за підтримку
Михайло Головко організував свято для жителів міста Почаїв, разом відсвяткували 569 річницю від дня заснування містечка. Народний депутат привітав людей з Днем міста та організував для них розваги на будь який смак.
— Я вам бажаю процвітання, достатку, злагоди, любові, а найголовніше – мирного неба над вашими головами. Щоб ви не знали що таке війна, щоб ми з вами були останнім поколінням, яке воює і бореться за нашу державу. Щоб вже наші діти жили, як господарі на своїй Богом даній землі, щоб вони пишалися Україною, а ми раділи за них, – каже кандидат у народні депутати від ВО “Свобода” по 164 виборчому округу  Михайло Головко.

Михайло Головко зазначив, зараз українці переживають складний час, період у який важливо об’єднати свої сили та разом протистояти ворогу. Парламентарій наголошує, потрібно запобігти проросійському реваншу, тому саме вирішенням цього питання, у першу чергу буде займатись у Верховній Раді України, – пише Ровесник.

– Тому наше завдання сьогодні продовжити незважаючи на тези, в тому числі нової влади, яка не бачить української України. Яка розповідає нам про чергові Мінські домовленості, яка розповідає про те, що нам потрібні домовленості з Путіним. Ні! Україна має бути українською не тільки за формою, а й за змістом всередині. І тому ми сьогодні повинні прикладати усіх зусиль, щоб її розвивати, розбудовувати. Щоб у нас був дійсно український парламент. Бо сьогодні проукраїнсько налаштований депутат має неймовірну вагу, – каже Михайло Головко.

Міський Голова Почаєва- подякував нардепу за активну громадську позицію, сумлінну працю на благо України та з нагоди свята вручив подяку.

Саме за підтримки Михайла Головка відбулось святкування Дня народження Почаєва. Тут кожен міг знайти розвагу на свій смак. І дорослі, і малі розважались та насолоджувались святом. У місті нардепа підтримують, містяни запевняють, голосуватимуть саме за Михайла Головка, оскільки за час перебування при владі зарекомендував себе як відповідального та відкритого до діалогу чиновника.

– Я за нього голосував. І буду голосувати., – каже мешканець Почаєва пан Микола. – Через те, що ми сказали, що він не зазнався і помагає. Навіть як він виступає, нічого пустого не каже, так як багато депутатів.

Михайло Головко запевняє, на досягнутому не зупинятиметься. Оскільки є ще багато справ, які потрібно вирішити та реалізувати. І надалі працюватиме на благо людей та округу.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман