TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Притула про Зеленського: Він пахав, як кінь. Російською «на износ». Він відверто викликав у мене велике захоплення

Опубліковано: 17.07.2019 13:03
Притула про Зеленського: Він пахав, як кінь. Російською «на износ». Він відверто викликав у мене велике захоплення

Відомий гуморист, телеведучий, а також кандидат в народні депутати Сергій Притула в інтерв’ю “Українській правді” розповів про своє відношення до Володимира Зеленського:

Я не готовий розказувати, який Зеленський як людина, тому що ми перетиналися в 90% випадків по робочих питаннях. На початку нульових я активно займався організацією концертів у Тернополі і частково по Західній Україні.

Я був тією людиною, яка робила перші концерти “95 кварталу” у Тернополі, потім допомагав їм з туром по Західній Україні, – пише tenews.org.ua.

Я дуже люблю Вадима Переверзєва, який не стоїть на сцені, але є дуже толковим автором і взагалі інтелектуальною глибою. Лєна Кравець – це людина, яка входить в квартет моїх улюблених жінок на українському телебаченні, паралельно з Єфросиніною, Осадчею і Леською Нікітюк. Для мене це такий пантеон жінок-зірок українського телебачення.

Із Зеленським ми спілкувалися вряди-годи в ті часи, коли він був артистом, який розганяв цей “95 квартал”, виводив на вищі щаблі популярності.

Він пахав, як кінь. Російською “на износ”. Він робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського.

Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно. Я не беру до уваги Comedy club production в Москві, тому що не зовсім вважаю Росію Європою.

Ні в Польщі, ні в Чехії, ні в Словаччині – ніде немає такого потужного продакшна в гуморі, який би одразу закривав кілька напрямків. Зйомки повнометражних фільмів, сіткомів, мультики, пачка топових телевізійних проектів, формати яких продають в десятки країн.

Тобто це дійсно величезна машина, за якою стоїть наполегливість Зеленського.

Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни.

Зеленський як політик з’явився у нас, грубо кажучи, після Нового року. Хоча підготовка до зустрічі Зеленського-політика велася останні кілька років. Це очевидно.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман