TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Хотіла зробити селфі: нові подробиці звірячого згвалтування 19-річної дівчини

Опубліковано: 16.07.2019 16:13
Хотіла зробити селфі: нові подробиці звірячого згвалтування 19-річної дівчини

Жахливий інцидент із зґвалтуванням 19-річної дівчини стався ще 9 липня.

Зґвалтування 19-річної дівчини під Харковом у Первомайському отримало новий поворот. Як виявляється, дівчина стала жертвою сексуального маніяка тому що хотіла зробити селфі. Деталі того, що сталося 9 липня в лісі розповіли в прес-службі правоохоронців, – пише Ровесник.

Вдень 19-річна студентка з Первомайська йшла на залізничну станцію. По дорозі зайшла в ліс заради красивих фото, де на неї і напав незнайомець. Чоловік зв’язав дівчині руки і зав’язав очі, відвів своє лігво і там кілька разів згвалтував. Знущання над дівчиною тривали майже добу. Щоб не пручалася, ґвалтівник розмахував величезним саморобним ножем, різав своїй жертві долоні. А потім з зав’язаними очима довів до вокзалу і посадив на поїзд.

Як повідомляється, підозрюваний, раніше судимий за зґвалтування 54-річний чоловік, був затриманий. За словами постраждалої, протягом доби чоловік утримував її в будинку в селі Сиваш. В якому саме приміщенні вона перебувала, дівчина не змогла пояснити. Співробітники сектору кримінальної поліції знайшли схожого за описом дівчата чоловіка. Потерпіла впізнала ґвалтівника.

З місця події поліцейські вилучили речові докази: мотузку, якою чоловік зв’язував руки і ноги дівчини, саморобний ніж, яким він порізав їй долоні, і інше. Вилучене направлено на дослідження.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман