TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Стало відомо, яку зарплату отримав Зеленський за червень

Опубліковано: 10.07.2019 20:03
Стало відомо, яку зарплату отримав Зеленський за червень

Перша заробітна плата президента Володимира Зеленського становила 12,7 тис. гривень за травень, а за червень – 28 тис. гривень.

Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит “Українських новин”, – повідомляють Патріоти України.

«Заробітну плату президентові України Зеленському В. О. в травні 2019 року з моменту вступу на пост нараховано в розмірі посадового окладу – 12 727 гривні, у червні 2019 року – 28 000 гривень», – сказано в ній.

Зеленський обіймає посаду голови держави з 20 травня 2019 року. Відповідно, один його робочий день оцінювався 1 273 гривнями у травні і 1 555 гривнями у червні. У перерахунку на всі дні місяця глава держави отримував 1 061 гривню і 933 гривні відповідно. Водночас, якщо розраховувати виплачену, а не нараховану зарплату, то сума буде меншою.

«Інших складових заробітної плати (надбавок, премій тощо) президентові України не встановлено. З нарахованої заробітної плати сплачено податки і збори згідно з чинним законодавством: у травні 2019 року – 2 482 гривні, у червні – 5 460 гривень», – йдеться у відповіді. Таким чином, за травень Зеленському було виплачено 10 245 гривень зарплати, а за червень – 22 540. Відповідно, це 854 гривні на день або 1 025 гривень за робочий день в травні і 751 гривня в день або 1 252 гривні за робочий день у червні.

Нагадаємо, за 2017 рік Зеленський задекларував квартиру в Британії, будинок в Іванковичах і рахунки за кордоном. За 2018 Зеленський задекларував віллу в Італії. До слова, п’ятий президент України Петро Порошенко віддавав всю свою зарплату благодійному фонду з 2014 року.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман