TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Насувається страшне: погода в більшості областей різко погіршиться

Опубліковано: 27.06.2019 08:03
Насувається страшне: погода в більшості областей різко погіршиться

Погода в Україні 27 червня різко зміниться в гіршу сторону.

Погода в Україні, четвер, 27 червня, різко погіршиться у багатьох областях. Синоптик Наталка Діденко попередила, що можливі грози, шквали та град, а також почне опускатися температура повітря. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Наталка Діденко повідомила, що на Україну насувається циклон з боку Прибалтики, який принесе з собою ще кілька менших циклонів, – пише Ровесник.

“Циклони, як люди. Циклон Otto, який рухається з Прибалтики, тягне за собою ще й купу родичів. Вздовж його атмосферного фронту, який якраз завтра прийде в Україну, очікуються дощі, грози та інші метеорологічні явища. Оскільки фронт компонує температурні контрасти – перед фронтом +30, і при ньому +30, а в тилу фронту +16 +19 градусів, і в окремих районах його проходження по Україні можливі сильні зливи, град та шквали”, – пояснила Діденко.

Вона зазначила, що 27 червня грозові дощі пройдуть у західних, північних областях України, у другій половині дня місцями в центральній частині та в Одеській області. На Сході, на значній частині Півдня буде переважати суха погода.

“Температура повітря, як правило, перед фронтом “підстрибує”, тому в четвер очікується протягом дня +25 +30 градусів, на півдні та сході +28 +33 градуси”, – додала синоптик і попередила, що в п’ятницю температура повітря почне стрімко падати.

Насувається страшне: погода в більшості областей різко погіршиться

Карта погоди (facebook.com/tala.didenko)

“Після проходження фронту, в тилу, вже в п’ятницю, спека в Україні почне стрімко падати, і температура повітря знизиться до +20 +25 градусів”, – написала Діденко.

У Києві 27 червня можливі короткочасні грозові дощі, шквали та град. Температура повітря досягатиме +29 градусів, а в п’ятницю різко похолодає до +20 +22 градуси.

“Важливий нюанс! Завтра в Україні, крім півдня та сходу, очікується сильний північно-західний вітер, обережно. У найближчі вихідні свіжа погода утримається. Такі синоптичні метаморфози можуть погіршити самопочуття – голова, серцево-судинні недуги, сонливість, слабкість, не лякайтеся, а спокійно дихайте повними грудьми”, – попередила синоптик.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман