TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

30 ударів ножем: з’явилося фото вбивці 9-річного хлопчика

Опубліковано: 25.06.2019 19:03
30 ударів ножем: з’явилося фото вбивці 9-річного хлопчика

Попередньо, вбивця Захара Черевко має тяжкі психічні розлади.

9-річний Захар Черевко був убитий 22 червня біля озера Вирлиця у Києві. Поліція встановила особу вбивці – ним виявився 30-річний брат вітчима Захара. Правоохоронці розповіли нові подробиці страшної трагедії в прес-службі Нацполіції України в Києві, – пише Ровесник.

Як повідомляється, підозрюваний був визначений по камерам відеоспостереження. Після того, як о 20:00 22 червня маленький Захар пішов гуляти і не повернувся додому, бабуся забила тривогу і оголосила дитину в розшук. Правоохоронці стали перевіряти камери відеоспостереження поблизу будинку і визначили, що Захар разом з чоловіком прямував у бік озера Вирлиця. Особу чоловіка було встановлено.

30 ударів ножем: з'явилося фото вбивці 9-річного Захара

Захар Черевко убитий у Києві з’явилося фото вбивці (фото: kyiv.npu.gov.ua)

Після того, як правоохоронці перший раз прийшли на допит до чоловіка, підозрюваний вів себе нервово, плутався у свідченнях. Чоловіка доставили до Дарницького управління поліції, а в цей час на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що в озері Вирлиця рибалки виявили тіло дитини, за описом схожого на зниклого хлопчика.

Як зізнався сам підозрюваний, він чекав дитину під його будинком, а потім покликав купатися на озеро. На березі він зі спини накинувся на нього, почав хаотично бити його ножем в шию, спину і тулуб. Як повідомляли раніше, чоловік завдав хлопчикові більше 30 колото-різаних ударів кухонним ножем, а також кілька разів вдарив молотком по голові.

Захар Черевко убитий у Києві з’явилося фото вбивці (фото: kyiv.npu.gov.ua)

“На тілі дитини експерти виявили численні колото-різані рани і травми черепа. На березі була захована сорочка загиблого і його блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток. Речові докази вилучені та направлені на експертизу”, – розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Правоохоронцям вдалося встановити, що підозрюваний проживає в Києві та веде аморальний спосіб життя.

“Зловмисника відразу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що йому 30 років, проживає в Києві, веде аморальний спосіб життя. З хлопчиком затриманий був близько знайомий, оскільки він є братом співмешканця мами загиблого. Дитина в основному проживав з бабусею окремо від нової сім’ї матері”, – повідомив Андрій Крищенко.

Захар Черевко убитий у Києві з’явилося фото вбивці (відео: kyiv.npu.gov.ua)


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман