TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Коли відбудеться загальноміське свято «Випускник – 2019» у Тернополі?

Опубліковано: 12.06.2019 13:28
Коли відбудеться загальноміське свято «Випускник – 2019» у Тернополі?
11-класники починають готуватися до випускного, який відбудеться вже наприкінці червня.

Зокрема, загальноміське свято «Випускник – 2019» вже традиційно відбудеться на стадіоні, – пише Ровесник.

— Цьогоріч воно пройде не у суботу, а в четвер, 27 червня, — розповідає начальник управління освіти та науки ТМР Ольга Похиляк. — Урочистості розпочнуться парадом випускників центральними вулицями, згодом діти разом із батьками та вчителями роз’їдуться святкувати закінчення школи вже у неформальній обстановці.

Так, збір 11-класників Тернополя — о 15:30 біля Надставної церкви. Рушатимуть о 16:00. А святкові урочистості на стадіоні розпочнуться о 17:00 год.

Та цьому передує ще ЗНО, яке розпочалося 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Також, досі школярі вже склали ЗНО з української мови та літератури, з іспанської, німецької, французької, англійської мов, сьогодні ж складали тести з фізики. Попереду ще ЗНО з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.

— Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня, — повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман