TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Підлітки по-звірячому побили школяра і зняли відео: подробиці (Відео, фото)

Опубліковано: 23.05.2019 20:03
Підлітки по-звірячому побили школяра і зняли відео: подробиці (Відео, фото)

Побиття хлопчика в Маріуполі розслідує поліція.

Школярі побили однолітка і знімали знущання на відео, після чого опублікували ролик в інтернеті. Постраждалий 14-річний учень 8 класу маріупольської школи №69 потрапив у лікарню, і його мама звернулася до поліції. Про це йдеться у сюжеті місцевого телеканалу ТV7 Маріуполь.

Спочатку кадри з побиттям побачила адміністрація школи №68, де і навчається агресивний підліток. Директор Дмитро Юров одразу викликав батьків “героїв” ролика,  – пише rbc.ua.

“Батьки побачили відео вперше, вони були шоковані поведінкою. Як відомо, поведінка дитини виходить з родини. Там – неповна сім’я. Мама заробляє гроші, а дитина надана сама собі. У наш час дітям нікуди піти”, – розповів він.

За словами директора, у школі учні ведуть себе добре, але контролювати їх у післянавчальний час він не може.

Як видно у відеоблозі підлітка, компанія п’є алкогольні напої і любить помахати кулаками.

Відео з побиттям бачили й інші мешканці мікрорайону. Місцеві підлітки не підтримують таку поведінку своїх однолітків – кажуть, що вже не раз чули про цю кампанію.

Фото: скріншот

Правоохоронці також були шоковані. У поліції повідомили, що встановлюються всі особи, причетні до побиття 14-річного школяра.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 частина 1 (умисне легке тілесне ушкодження). Вони одразу проінформували Службу у справах дітей та вирушили до 69-ту школу, де навчається потерпілий хлопець.

У навчальному закладі розповіли, що школяр не конфліктний та ввічливий. Його разом з молодшим братом виховує сама мама, яка працює на металургійному комбінаті.

Завуч школи Олена Сичова повідомила, що з дитиною працював психолог, провів діагностику щодо подолання негативних наслідків насильства.

Мати постраждалої дитини дізналася, що знущання тривають вже кілька місяців. Як розповіла Сичова, хлопці вимагали у нього гроші.

Виконувачка обов’язки начальника служби з питань дітей Лівобережного району Яна Гавриш, коментуючи звіряче побиття підлітками свого однолітка, зазначила, що агресорів збираються поставити на облік.

Відео: YouTube / Телеканал ТV7 Маріуполь


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман