TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Оля Полякова зібралася піти в політику

Опубліковано: 13.05.2019 17:03
Оля Полякова зібралася піти в політику

Українська поп-діва Оля Полякова заявила про свої політичні амбіції. Інформацію підтвердив її продюсер Михайло Ясинський, – повідомляють Патріоти України.

За його словами, Полякова зможе позбавити країну “середньовічних мужикуватих рефлексів у політиці” і уточнив, що Україна — історично матріархальна держава, тому саме жінки повинні бути її головним “політичним інструментом”. Про це він написав на особистій сторінці в Facebook.

“Зараз я на відпочинку, але щойно приїду — ми заявимо про свої політичні амбіції. Я не жартую. На сьогодні головне, що ви маєте знати — це будуть тільки жінки! Сильні, самодостатні, порядні. Звісно ж, красиві. І душею, і помислами! Хто, як не вона”, — висловився Михайло, очевидно натякаючи саме на Олю Полякову. Також у своєму пості він розмістив її фото.

Ясинський пояснив, що Полякова має на меті позбавити країну середньовічних принципів не тільки у ставленні до жінок, але і до дітей, суспільства, політики, культури.

“Саме українські жінки — справжні аборигени цієї землі і точніше за інших відчувають її дух. Ми не Схід. Ми не Захід. Ми — Центр! Не ми мужикам, а вони нам. Як, втім, було завжди, але тепер — тільки на наших умовах . Жінки — головний політичний капітал цієї матріархальної країни!” підсумував Михайло.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на повідомлення. Багато з них уточнили, що якщо Полякова дійсно піде в політику вони обов’язково за неї голосуватимуть.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман