TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Чоловік приїжджає в школу, щоб забрати доньку – потім вчителька бачить його штани і розуміє, що відбувається

Опубліковано: 27.03.2019 16:03
Чоловік приїжджає в школу, щоб забрати доньку – потім вчителька бачить його штани і розуміє, що відбувається

Всі батьки намагаються зробити все можливе, щоб їхні діти відчували себе щасливими, захищеними і улюбленими.

З цим повністю згоден Бен Совардс зі штату Юта, який є зразковим сім’янином і турботливим батьком. Одного разу у Бена задзвонив телефон. Чоловік побачив номер на екрані і відразу зрозумів, що йому телефонують зі школи. Його 6-річна дочка Валері потребувала допомоги батька, – пише Ровесник.

Як виявилося, під час занять в школі Валері попісялась. Цей інцидент змусив її соромитися, вона плакала і кликала батьків.

Ця історія сталася ще рік тому, але стала набирати новий виток популярності в соціальних мережах. Вона показує людям, наскільки дітям потрібна підтримка їх батьків, а не покарання і засудження.

Першим про незвичайний день сім’ї Совардс написало видання «Huffington Post».

Коли цей непередбачуваний інцидент стався з 6-річною Валері, Бен зрозумів, що йому будь-що-будь потрібно було заспокоїти і підбадьорити дочку. Він знав, що вона відчувала незручність і сором від події в школі, тому придумав хитрий спосіб переключити увагу від інциденту на себе.

Але він зовсім не знав, що його розумне рішення приверне увагу людей зі всього світу.

Бен сів в машину і поїхав в школу, щоб забрати Валері. Однак, перед цим він побризкав водою собі на штани в районі паху і нижче, щоб створити ефект попісяних штанів!

«Чесно кажучи, я знав, що вона відчувала сором і приниження, тому я подумав, що, якщо я зможу розсмішити її, все буде в порядку», – розповів Бен в інтерв’ю «Huffington Post».

Бен припаркувався біля школи і відправився в учительську, де на нього чекала дочка. Коли він увійшов до кабінету, його перші слова збентежили Валері. Він попросив її позичити йому шкільний рюкзак, щоб дещо прикрити.

6-річна дівчинка дуже здивувалася, почувши прохання свого батька. «Що йому потрібно було прикрити?», – подумала вона.

Як виявилося, у нього теж було що заховати від очей перехожих. Вона опустила погляд і побачила, що штани її батька теж були мокрими.

Бен згадує, що Валері відразу відчула себе більш комфортно, коли побачила, що її батько теж «підмочив свою репутацію». Батько з донькою впевнено вийшли зі школи, посміхаючись всім, кого вони зустрічали по дорозі до машини.

Більш того, це був не перший випадок, коли Бен став «батьком року» за версією своєї сім’ї. Кілька років тому старша дочка Бена, Люсінда, впала з скейта, заробивши величезний синяк, а тато намалював собі такий же, щоб їй було легше і веселіше відновлюватися після травми. «Він намалював собі такий же синяк під оком, який був у мене», – розповіла Люсінда в інтерв’ю «BuzzFeed».

У світі виразно має бути побільше таких батьків, як Бен! Якщо ви згодні, будь ласка, поділіться цією історією з рідними і друзями на Facebook – цим ми продемонструємо свою повагу до цього чудового батька!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман