TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Привикнуть!»: Розенко жорстко висловився про відміну субсидій

Опубліковано: 21.03.2019 15:03
«Привикнуть!»: Розенко жорстко висловився про відміну субсидій

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко розповів, хто в Україні більше не буде отримувати субсидії. Скасування субсидування передбачена як покарання для тих українців, які вчасно не зможуть оплачувати житлово-комунальні послуги. Таким чином держава намагається «привчити» населення до справної оплати космічно дорогий комуналки.

«З 1 травня буде діяти нова норма. Людина, у якого є місячна заборгованість за житлово-комунальні послуги не отримає субсидію на наступний період. За ці два місяці люди зможуть звикнути до нового порядку виплати субсидій »- зазначає віце-прем’єр Павло Розенко, – пише Бізнес Компаньйон.

На виплату українцям березневих субсидій реальними грошима в бюджеті передбачено 5,66 млрд гривень.

До речі, з 1 березня поточного року в країні стартував новий етап монетизації субсидій для населення. Українці зможуть отримувати на руки державну допомогу на оплату послуг ЖКГ у вигляді готівкових коштів.

До слова, згідно з нещодавно зареєстрованому у Верховній Раді законопроекту «Про верифікації та моніторингу соціальних виплат», багато українців навіть з числа справних платників ризикують втратити субсидію.

Верифікація буде полягати в перевірках необхідності для громадян соціальної фінансової допомоги. Тобто, буде перевірено, чи дійсно та чи інша сім’я потребує державної допомоги. В рамках перевірки серед українців шукатимуть тих, хто обманним шляхом добилися соцвиплат.

Перевірять майже всі види виплат: пенсії, субсидії, стипендії. Це станеться через занадто активного, на думку уряду, звернення українців до держави за допомогою. Такий стан речей природно, адже тарифи постійно зростають, а доходи українців – немає.

Однак, нагорі впевнені, що нібито для отримання соцвиплат споживачі хитрують і придумують махінації, щоб «обікрасти» державу.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман