TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Бідолашна бабуся втратила усі заощадження, пустивши на поріг «масажиста»

Опубліковано: 21.03.2019 13:03
Бідолашна бабуся втратила усі заощадження, пустивши на поріг «масажиста»
На Тернопільщині довірлива 71-річна пенсіонерка впустила до свого дому зловмисника. Той спочатку запевняв, що хоче купити у неї хату, а згодом запропонував старенькій масаж ніг. Коли незнайомець пішов, то бабуся зрозуміла, що її ошукали – зі сховку пропали 5000 гривень.

Інцидент трапився в одному із сіл Борщівського району. Псевдопокупець нерухомості приїхав на «Жигулях». Ще з порогу він заявив, що встиг побувати в сільраді і, виявляється, потрібно доробити деякі документи. Запевнив, що візьметься за це самостійно, от тільки пенсіонерці доведеться оплатити 800 гривень. Не підозрюючи нічого лихого, старенька пішла до сховку і вийняла гроші, адже її син справді два роки тому розмістив оголошення про намір продати будинок у селі, – пише ternopoliany.te.ua.

Та 800 гривень не були метою шахрая.

«У вас, мабуть, хворі ноги», – вразив спостережливістю зловмисник – і шахрайські тенета цілком полонили довірливу бабусю. Байки про те, що знається на болячках – бо лікар, чудодійний масаж ніг після якого заборонив старенькій вставати з ліжка протягом 15 хвилин, похід за ліками, які допоможуть, і кульмінація очевидна – пенсіонерка знайшла у сховку лише порожню хусточку в якій зберігала гроші.

Про те, що вона стала жертвою лиходія літня жінка повідомила у поліцію. З її слів, невідомий середнього зросту – приблизно 165-170 см, віком 35-40 років, смуглявий з російськомовним акцентом. Правоохоронці проводять оперативні заходи, аби встановити особу зловмисника.

— Є підозри, що лиходій не вперше промишляє таким злочинним ремеслом на території Тернопільської області, тому поліцейські застерігають краян бути обережними та пильними. Розкажіть про це своїм бабусям, родичам, батькам, стареньким сусідам, адже зловмисники часто використовують подібні схеми та під різними приводами намагаються потрапити у помешкання, щоб обікрасти довірливих людей, — каже начальник поліції Борщівщини Андрій Свинарчук.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман