TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Школяреві зламали носа на очах у інших учнів (Відео)

Опубліковано: 20.03.2019 11:03
Школяреві зламали носа на очах у інших учнів (Відео)

Сімнадцятирічний Максим Попів вже майже тиждень на лікарняному ліжку. Він одужує після операції на носі й вже потроху ходить. Каже, нині синці вже болять менше. Але ними було вкрите все обличчя. Так Максима вчив терпінню 19-річний Владислав.

Деталі інциденту – в сюжеті МедіаТОРа.

– Пхає мене дуже сильно, я б’юся головою до дошки і пхаю його, він наносить мені, як мені сказали, бо я не пам’ятаю, удар по обличчю, – розповідає потерпілий Максим Попів, – пише tenews.org.ua.

Очевидців бійки було чимало. Тож деталі знає чи не кожен учень.

– Так як Вадік його попихнув, Максим вдарив його в лице, Вадік віддав раз і Максим зразу впав на коліна, потім він хотів встати, Вадік його знову вдарив, – учень 9 класу Віталій Корабель.

Розбороняли хлопців школярі. З дорослих про інцидент ніхто ні сном ні духом.

– Вся бійка, казали дівчатами 11-го класу, тривала буквально 20 секунд, – директор школи Олександр Гасілін.

Ці півхвилини обернулись діагнозом лікарів на півсторінки. Лікар Максима Оксана Питляр розповідає, дитина поступила із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і закритим переломом носа зі зміщенням. Юнаку провели операцію, його оглянув невропатолог, нейрохірург, окуліст.

Нині хлопець у задовільному стані. Штовханині хлопців передував конфлікт. Восьмого березня у сільському клубі молодший на 2 роки Максим Войцехівський покепкував з Максима, вітаючи його зі святом жінки. Та згодом Максим помстився.

– Ми були з хлопцями на 8 березня в клубі, Максим Войцехівський підколов Максима Попіва і на другий день Максим Войцехівський сам йшов додому, то Максим Попів вмазав йому в лице 2 рази, – каже учень 9 класу Віталій Корабель.

Максим Попів каже, зустрівся з дев’ятикласником, хотів поспілкуватися і з емоцій його попхав. Далі 9-тикласник пожалівся старшому другу і почав погрожувати Максиму в есемес. 19-річний месник очікував хлопця зранку дорогою в школу. Проте того дня Максима на уроки підвіз батько. Й тоді виникла ідея перенести помсту у стіни класу. В школі Вадим частий гість, тому освітяни його не прогнали. Матір потерпілого теж вчителює у цьому навчальному закладі. В монет бійки, вона викладала в іншому корпусі. Як колеги не впильнували учнів не розуміє.

– Хочеться, щоб діти були в школі захищені, щоб їм не загрожувала ніяка небезпека на території школи, віддаєш дитину абсолютно здоровою з дому, а через годину забираєш з такими травмами, це просто недопустимо, – мати постраждалого Марія Попів.

Пояснювати свій вчинок дев’ятнадцятирічний Вадим відмовляється. Говорити на камеру не хоче й дев’ятикласник, який образив Максима. Вибачатись особисто хлопці теж не поспішають. За тиждень потерпілого кривдники не навідали. Тим часом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “Умисне легке тілесне ушкодження». Винним в інциденті загрожують виправні роботи або ж штраф. Рідні потерпілого кажуть, вимагатимуть справедливого покарання. А заяву заберуть лише в тому випадку, якщо отримають компенсацію за лікування.

Юліана Діткун, Сергій Русаков


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман