TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Ударять міцні морози: Синоптик дав несподіваний прогноз на березень в Україні

Опубліковано: 16.02.2019 19:03
Ударять міцні морози: Синоптик дав несподіваний прогноз на березень в Україні

Остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки. Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань.

Початок весни, за його словами, теплом не порадує. “Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля”, – розповів він, – пише Ровесник.

Далі з 4 по 10 березня Горбань пообіцяв невелике потепління: від 1 до 3 градусів морозу. “Загалом, перші сім днів березня прораховуються холодними, правда деякі синоптики кажуть, що в Україну прийде рання весна, але мої розрахунки цього не підтверджують”, – зазначив він.

Відчути весну, за словами Горбаня, можна буде з середини березня, проте він очікує в цей час температурні гойдалки.

“З 10 по 19 березня буде плюсова температура, але “плюс” невеликий: від 4 до 5 градусів вище нуля, а в деякі дні навіть 2-3 градуси тепла. З 20 по 22 березня стовпчик термометра знову впаде до нуля і навіть нижче: 1-2 градуси морозу”, – сказав Горбань.

Остаточно ж вступить у силу і прожене зимові морози весна в кінці березня.

“Стійкий перехід на плюсову температуру прораховується з 24 березня, і до кінця місяця буде поступове підвищення температури”, – запевнив Горбань.

Так, починаючи з 23 березня, буде плюс 2-3 градуси, і кожен день буде додаватися по 2 градуси тепла, а до кінця місяця буде вже 6-7 градусів тепла.

За прогнозами Горбаня, українцям слід підготуватися до досить прохолодного березня. Крім того, варто очікувати і весняного снігу.

“З 3 по 5 березня очікується сніг, а 7 і 9 березня – сніг з дощем. З 14 по 16 березня будуть дощі, потім з 20 по 22 дощ зі снігом, а починаючи з 23 березня і до кінця місяця опадів не прораховується”, – підсумував народний синоптик.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман