TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Вулиці Кременця перетворюються у сміттєзвалище через відсутність контейнерів (фото)

Опубліковано: 11.02.2019 12:03
Вулиці Кременця перетворюються у сміттєзвалище через відсутність контейнерів (фото)
Відстуніть сміттєвих контейнерів у Кремнеці спричинило сміттєвий колапс. Все сталося через розірвання договору, який уклала міськрада та підприємство «Катруб», що здійснювало вивіз і утилізацію сміття.

Перед початком діяльності нашого підприємства, об’єми вивезення ТПВ та кількість виставлених контейнерів проводилися з розрахунку від загальної кількості мешканців, які проживають у м. Кременець. Протягом шести років роботи ПП «Катруб» спромоглося власними зусиллями укласти договори на вивезення ТПВ з 55 відсотками мешканців міста Кременець. Інші 45 відсотків категорично відмовлялися від послуги, мотивуючи відсутністю сміття та порушуючи Закон України «Про відходи» та Правила благоустрою, забезпечення чистоти і порядку в м. Кременець, які затверджені рішенням сесії Кременецької міської ради, в частині не укладання договорів на вивезення ТПВ”, – розповідає директор підприємтсва «Катруб» Богдан Буртак, – пише ternopoliany.te.ua.

Також Богдан Буртак додає, що самотужки вирішити проблему укладення договорів, добитися стовідсоткової оплати за вивезене сміття клієнтами, які уже мають договори, нашому підприємству не вдалося. Неодноразові усні та письмові звернення ПП «Катруб» на сесіях і виконавчих комітетах Кременецької міської ради, роз’яснювальна робота через засоби масової інформації про те, що така ситуація приведе до сміттєвого колапсу не увінчалися успіхом.

За словами заступника міського голови Володимира Шевчука, договір розірвали 1 лютого з вини підприємства, яке часто не виконувало його умови. Він запевняє, що найближчим часом в міськраді оголосять конкурс на вивезення відходів та почнуть закупку техніки і контейнерів. Поки ситуація не вирішиться, жителям міста радять складати сміття у місцях, де раніше були майданчики з контейнерами – відходи будуть вивозити комунальні служби міської ради.

51696993 238522400358318 2095701722688126976 n

51395704 2455231901215549 2184675350364028928 n


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман