TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Рабінович: Супрун всупереч Конституції два роки займає посаду, а повинна бути в тюрмі

Опубліковано: 10.02.2019 16:49
Рабінович: Супрун всупереч Конституції два роки займає посаду, а повинна бути в тюрмі

За порушення закону виконуючу обов’язки міністра охорони здоров’я Уляну Супрун потрібно посадити у в’язницю, як це роблять у цивілізованих країнах. Таку думку в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат України і лідер «Опозиційною платформи – За життя» Вадим Рабинович.

 

 

«Якщо хтось із вас повірив, що Супрун знімають з роботи, то вас знову розвели як кошенят. Суди – в руках у влади. Це (рішення суду щодо відсторонення Супрун з посади, – ред.) Зробили для того, щоб підняти хвилю, винести її в зал голосування і протягнути в міністри. При цьому для влади підтримка Супрун несе дуже великі іміджеві втрати, адже більшість українців її не підтримують. Так що нам ще належить поборотися за те, щоб її, нарешті, звільнили », – заявив парламентарій.

За його словами, існує безліч доказів того, що корупція процвітає в Міністерстві охорони здоров’я, в тому числі, і від Рахункової палати України.

«Рахункова палата оприлюднила факт: Світовий банк дав на вигідних умовах Україні 215 млн доларів, з них в регіони відправлено 42 млн, решта використані на семінари, тренінги, організаційні процедури, коктейлі, кейтеринг, зарплати активістів при МОЗ та листівки для поздоровлення з днем ​​медика . Це я вам навів один епізод з величезною папки зі злочинами », – підкреслив народний депутат.

Лідер «Опозиційною платформи – За життя» висловив упевненість, що як мінімум за порушення норми закону про терміни перебування на посаді виконувача обов’язків Уляна Супрун повинна сісти в тюрму.

«Згідно із законом України людина не може бути виконуючим обов’язки пару років. Чому тоді її підтримують посольства європейських країн? Адже в їх країнах за порушення закону садять до в’язниці. Вони вважають, що Україна не незалежна країна, а колонія? Ці ж посольства також захищали Наталію Яресько (екс-міністр фінансів – ред.), Потім – Валерію Гонтареву (екс-глава Нацбанку – ред.). Де вони тепер? Яресько – в Тунісі, Гонтарева – в Лондоні. З Супрун у нас така ж історія, але після парламентських виборів ми це припинимо », – уклав Вадим Рабинович.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман