TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Дівчачі банди: неповнолітня, котра організувала жорстоке побиття, відвідує секцію боксу (Відео)

Опубліковано: 09.02.2019 17:03
Дівчачі банди: неповнолітня, котра організувала жорстоке побиття, відвідує секцію боксу (Відео)
Сусіди дівчини кажуть, що вона не вельми слухняна, а поліція має справу з підозрюваною в хуліганстві не вперше.

У Житомирі дівчата-підлітки спочатку жорстоко відгамселили 15-річну школярку, а потім змонтували відео бійки під музику і виклали ролик у соцмережі. Він миттю поширився в інтернеті і за кілька годин за справу про дівчачу жорстокість уже взялася поліція

Про це передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

“Жах це взагалі, ніколи не думаєш, що твоя дитина може таке натворити”, – коментують побачене відео педагоги. Вчителі приголомшені та наголошують, що все сталося під час карантину – через грип школи Житомира закриті. Поліція вже знайшла учасників бійки, вони з різних закладів.

Жертва – учениця 9-го класу, їй 15 років. Її класна керівниця у стані шоку. “Мені важко коментувати це відео. Є діти, які стоять осторонь, які нічого не роблять, є людина, яка знімає це відео і не повідомляє в поліцію. Це дуже кричуща ситуація”, – каже вчителька ЗОШ №21 Наталія Соколовська.

Педагог розповідає, що дівчину виховує бабуся, її маму й тата 9 років тому позбавили батьківських прав. Учениця спокійна і не конфліктна. “Це дитина, яка не володіє якимись лідерськими якостями, середній рівень знань. В принципі, школу відвідувала добросовісно і кожен день. Бабуся цікавиться навчанням”, – розповіла педагог.

Чому на неї напали, дізнатися не вдається – ні учениця, ані її бабуся на дзвінки не відповідають. Про причини бійки розповідають в іншій школі, де вчиться 14-річна дівчина, яка завдала більшість ударів. Соціальний педагог, яка була з нею на допиті, каже – та заступилася за подругу. “Якийсь конфлікт між дівчатками виник. Ну, одна образила іншу, а це вже старша пішла захищати. Вона лідер по своїй суті, любить увагу до себе і щоб однолітки її слухалися”, – каже соціальний педагог вечірньої школи №1 Ірина Кіналевська.
Живе нападниця в цьому будинку, дверей ніхто не відчиняє. Сусіди кажуть, що підлітка виховує бабуся, бо її батьки розлучені і мама на заробітках. Бійці не дивуються, бо дівчина відвідує секцію з боксу і іноді поводиться агресивно. “В лапках – гарна дівчинка. Підлітковий вік, хто слухає бабусю?”, – іронічно каже сусідка Марія Ящук. Люди в будинку кажуть, що в під’їзді дівчина тримається в межах пристойного, а серед своїх однолітків – і курить, і п’є, і скоює хуліганській вчинки. Саме як хуліганство розцінили побиття і в поліції. “Сама дівчина минулого року тричі залишала місце свого проживання, і працівники тричі її знаходили і повертали до бабусі. Вона провину свою визнає”, – розповів керівник ГУ НП у Житомирській області Вячеслав Печененко.
Поки що про побиття ні постраждала дівчина, ані її бабуся не заявляли. Поліція змогла відкрити провадження завдяки відео, яке виклали в мережу нападниці. Зараз його вже видалили, але батькам і опікунам нападниць усе ж доведеться розплачуватися за жорстокість своїх неповнолітніх дітей.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман