TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

За те, що чоловік знущався з дружини, його відправили на громадські роботи

Опубліковано: 31.01.2019 09:03
За те, що чоловік знущався з дружини, його відправили на громадські роботи

У Заліщицькому районі чоловік відпрацьовує громадські роботи за вчинення домашнього насильства відносно колишньої дружини.

28.01.2019 старшим інспектором Заліщицького районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” в Тернопільській області Ольгою Чепелюк здійснено перевірку виконання порушником Б. адміністративного стягнення у виді громадських робіт на території Бедритківської сільської ради Заліщицького району, – пише 1540.com.ua.

Вчинення домашнього насильство відносно колишньої дружини потягнуло за собою накладення Заліщицьким районним судом на порушника Б. адміністративного стягнення у виді сорока годин громадських робіт.

Громадські роботи – це один із видів адміністративного стягнення, основною ознакою якого є примусове залучення особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, за рішенням суду до безоплатних суспільно корисних робіт, які відпрацьовуються у вільний від роботи чи навчання час, за місцем проживання правопорушника, без зарахування у загальний трудовий стаж. Перевірка проведена за присутності секретаря Бедриківської сільської ради Марії Матейчук.

Під час перевірки було встановлено, що порушник згідно графіка запланованих громадських робіт працює на визначеному об’єкті, а саме: розчищає снігові замети біля пам’ятного знаку загиблим воїнам односельчанам у Другій світовій війні. Секретар Бедриківської сільської ради повідомила, що порушник забезпечений інвентарем для відбування адміністративного стягнення та до роботи відноситься сумлінно.

У ході виїзду також перевірено наявність табеля виходу на роботу порушника та журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці щодо проведення із правопорушником інструктажів по техніці безпеки. За результатами перевірки складено акт перевірки виконання адміністративного стягнення.

Громадські роботи сприяють самодисципліні порушника, виробленню правослухняної поведінки та мінімізують вчинення у майбутньому повторних правопорушень.

Крім цього, виконуючи роботи з благоустрою територій населених пунктів сільської ради, упорядкування кладовищ, місць меморіальних поховань, пам’ятників тощо, порушники приносять користь для усієї громади.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман