TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Бідолашна жителька Чортківщини віддала аферистам 30 тисяч гривень

Опубліковано: 30.01.2019 12:03
Бідолашна жителька Чортківщини віддала аферистам 30 тисяч гривень

Повідомлення про блокування банківської карти може вартувала мешканцям Тернопільщини власних заощаджень. Жертвою такого шахрайства стала жителька Чортківщини, – пише Терен.

До Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру. Жінка розповіла, що стала жертвою шахраїв.

За словами потерпілої, на телефон жінки надійшло смс-повідомлення про те, що банківську картку заблоковано. 25-річна заявниця зателефонувала за вказаним номером, слухавку підняв чоловік. Він представився працівником банку. Чоловік розповів, що електронний гаманець тернополянки заблоковано.

Шахрай ввійшовши в довіру жінки, дізнався смс-код, який необхідний був аферистові для здійснення трансакції. Мешканка Тернопілля зрозуміла, що її ошукали, коли з рахунку зняли 11 400 гривень. За допомогою одразу звернулась до правоохоронців.

Потрапила у тенета зловмисників і жителька Чортківського району. Жінка позбулася 30 000 гривень, відреагувавши на схоже повідомлення про блокування картки.

За фактами шахрайства відрито кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці ще раз звертаються до громадян та закликають бути обережними, не робити ніяких поспішних рішень. Якщо ви стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на лінію «102», повідомляє відділ комунікації Нацполіції Тернопільської області.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман