TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Заробітчани повернулись на Тернопільщину та започаткували ферму

Опубліковано: 28.01.2019 10:03
Заробітчани повернулись на Тернопільщину та започаткували ферму

Українська сім’я заробітчан повернулась з Італії на рідну Тернопільщину та створила фермерське господарство. Фермерство почали з корів. Зараз у господарстві вісім голів худоби та четверо телят. Для тварин збудували корівник. Щоб започаткувати справи використали власні та кредитні кошти, – пише Бізнес Компаньйон. А також отримали допомогу по одній з канадських програм підтримки фермерів — обладнання на 400 тис. грн.

Свою продукцію сім’я Парубочих реалізує на точці продажу за декілька кілометрів від дому. Перед відкриттям — завжди набігає черга, адже молоко і сир дешевші, ніж у магазині. Та покупці обирають продукцію не лише за це, а ще й за якість.

Що батьки зробили правильний вибір, повернувшись в Україну, діти підтверджують обраною професією: на ветеринара вже вчиться син Руслан, хоче розвивати сімейний бізнес.

Остап Парубочий розповідає, що в Італії сіно косив, траву, дерева обрізав, будував, заливав, штукатурив, плитку клав, встановлював бордюри. А його дружина, Любов, доглядала літніх людей та вела господарство.

«Мотивація, перш за все, була повернутися заради дітей, щоб діти жили в Україні, вчилися в Україні», — каже матір сімейства Любов.

В Італії чоловік та жінка були настільки завантажені роботою, що часу на спілкування з дітьми не вистачало. Тому вирішили повернутись на Батьківщину.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман