TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Завдяки Порошенко відновлена історична справедливість, – експерт

Опубліковано: 05.01.2019 17:52
Завдяки Порошенко відновлена історична справедливість, – експерт

Отримання Томосу – одне з найважливіших досягнень України за останні кілька років.

Завдяки активній роботі президента Порошенко буде відновлена історична справедливість і Україна отримає незалежну православну церкву.  Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив політичний експерт Олексій Голобуцький.

 

«Настав історичний день для всієї України! Сьогодні Вселенський патріарх Варфоломій підписав Томос про автокефалію, а вже завтра його урочисто передадуть предстоятелю Епифанию. Нарешті, через кілька століть, історична справедливість відновлена, і Україна отримала повну і остаточну незалежність від Москви і її російсько-ефесбешний церкви », – зазначив блогер.

На його думку, незважаючи на активну критику і безліч “фейків” в соціальних мережах, отримання Томосу – одне з найважливіших досягнень України за останні кілька років.

 

«Це результат, який дійсно всіх вражає! Як то кажуть, собаки гавкають – караван іде. І хто б що не говорив, отримання Томосу – це те саме подія, яка об’єднує мільйони людей і дає їм упевненість у завтрашніх перспективи України », – вважає експерт.

Крім того, за словами Голобуцького, крім релігійних мотивів, отримання автокефалії – це ще й політична перемога Порошенко. Створення незалежної церкви, впевнений Олексій Голобуцький, позбавило Росію одного з найбільш дієвих інструментів пропаганди ідей «русского мира» в Україні.

 

«Священики, які десятиліттями промивали мізки своєї пастви розповідями про «встає з колін Росії» і «кровожерливих бандерівців», нарешті позбавлені абсолютної влади в нашій країні. Українці давно заслужили нову незалежну українську, і найголовніше – патріотичну православну церкву. І це одне з найбільших досягнень чинного президента, яким він назавжди вписав себе в історію України », – підсумував Олексій Голобуцький.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман