TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Рабинович: У Бюджеті на 2019 рік враховано інтереси тільки силових структур

Опубліковано: 30.12.2018 14:06
Рабинович: У Бюджеті на 2019 рік враховано інтереси тільки силових структур

Саме з цієї причини він не голосував за прийняття бюджету в листопаді 2018 року.

 

Державний бюджет України на 2019 рік – це бюджет силовиків, в якому для решти українців нічого не передбачено. Про це заявив народний депутат і лідер «Опозиційною платформи – За життя» Вадим Рабинович в ефірі програми «Велика інтерв’ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна».

«Бюджет 2019 року – це бюджет силовиків. Це бюджет, за яким країну розділили на силовиків і простих людей. Кілька днів тому працівникам прокуратури підняли зарплати на 25%. Чудово, це все хороші люди. Тільки я не розумію, чим відрізняється журналіст, медик або ще хтось від силовика? Чому вони повинні бути жебраками в країні, а силовики – багатіти? Чому так відбувається? Чому ми на них виділяємо все більше і більше, а на інших – нічого? »- обурився парламентарій.

За словами політика, саме з цієї причини він не голосував за прийняття бюджету в листопаді 2018 року. Рабинович також зазначив, що єдина пропозиція для Бюджету-2019, яке у нього, як у народного депутата, є – це зовсім його скасувати.

«Тому я і не міг голосувати за цей бюджет. Я вносив свої пропозиції до всіх бюджетам, але до бюджету, який влада затвердила на 2019 рік, – тільки одна пропозиція: скасувати його », – розповів лідер« Опозиційною платформи – За життя ».

Він також зазначив, що подібні бюджети приймають політичні режими, які побоюються свого народу і розраховують в разі необхідності спиратися виключно на силові структури.

«Ми знаємо, які режими виділяють на силовиків найбільше. Це ті режими, які бояться своєї країни, бояться свого народу, бояться за свої крісла. Вони вважають, що на щитах і кийках втримаються. Але так не буває. Україна – це не Росія, я хочу про це нагадати », – підсумував Вадим Рабинович.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман