TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Мураєв випав з української політики, втративши можливість виконати обіцянки про мир, – експерт

Опубліковано: 28.12.2018 14:30
Мураєв випав з української політики, втративши можливість виконати обіцянки про мир, – експерт

В результаті попадання до списку санкцій Російської Федераціііз через свої доноси у СБУ лідер партії «Наші», народний депутат Євген Мураєв втратив можливість встановити мир з РФ і остаточно випав з української політики. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер і політичний експерт Олексій Вороненко.

«Повертаючись до теми Мураєва, хочу пояснити, чому він, на мою думку, остаточно випав з політики. Якщо коротко: він тепер, очевидно, не зможе реалізувати одне з головних гасел і пунктів своєї програми – розв’язати питання миру», – написав Вороненко.

Це, за його словами, відбулося через те, що Мураєв «кинув» своїх однопартійців із «За життя», після чого його викрили у зв’язках з Банковою. Потім він написав донос в СБУ на своїх колишніх соратників, продовжуючи, втім, не особливо ховаючись, прямі контакти з Кремлем. У підсумку він виявився в новому списку санкцій РФ.

«Таким чином, Мураєв одним маневром вилетів на узбіччя української політики, не зумівши зробити жодного самостійного кроку. Неможливо уявити, щоб після такого фіаско з ним хто-небудь з російської сторони сіл за стіл переговорів. А втративши контакт з Москвою, він, власне, і втратив одну зі своїх основних «обіцянок» – встановити мир на Донбасі. Тим самим втративши свій електорат на південному сході України. Тобто фактично – увесь свій електорат», – зазначив експерт.

Він додав, що спроба Мураєва «перевзутися в стрибку до президентського крісла» передбачувано завершилася провалом.

«Таким чином Мураєв обнулив свій рейтинг. Таке ж значення слідом за ним прийняла і його партія «Наші», в яку повірили чимало серйозних людей, які вклали в неї кошти. Як Євген тепер буде з ними пояснюватися – велике питання. Ситуація з Євгеном Мураєвим, на мою думку, – класичний приклад «миттєвої карми»: тільки ти зробив гидоту одному, як тут же від всесвіту тобі прилетіла «ответка», що за потужністю перевершує твої дрібні капості в кілька разів. Буде урок на майбутнє – і йому, і всім політикам з комплексом хамелеона», – уклав Олексій Вороненко.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман