TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Завдяки Василю Якимику з Теребовлі та волонтерам, наші бійці отримали банно-пральний комплекс (Фото)

Опубліковано: 14.12.2018 08:13
Завдяки Василю Якимику з Теребовлі та волонтерам, наші бійці отримали банно-пральний комплекс (Фото)

Житель славного містечка Теребовлі Василь Якимик добре пам’ятає, як військові допомогли врятувати його автомобіль на бездоріжжі. З того часу, він допомагає їм, як волонтер. За плечима десятки добрих справ, передані автомобілі в зону АТО, допомога запчастинами, а сьогодні знову подарунок, банно – пральний комплекс на базі автомобіля ЗІЛ-131, – йдеться у повідомленні в соціальній мережі Фейсбук 44 окермої артилерійської бригади.

«Старенький Кунг волонтери переобладнали власним коштом: встановили бак для води, зробили систему підігріву, вмонтували душову кабіну, підключили пральні машинки. Щойно закінчили одну справу, як разом з товаришами Петром Дударем, Богданом Вітвіцьким та Михайлом Слободяном цікавляться новими потребами для артилеристів. У розмові хлопці із військовими жартують, згадують історії з полігонів, де побували нещодавно. При цьому додають, «Сказано – зроблено», і ми вже до цього гасла звикли. Для нас головне, щоб захисники на Сході відчували нашу підтримку із Заходу, власною ініціативою допомагатимемо чим зможемо і надалі. У відповідь отримують подяки, а з ними і теплі слова від командирів. «Саме завдяки Вам – патріотам, Україна вистоїть у найважчій боротьбі, вона неодмінно виборе свою незалежність», – додає комбриг, полковник Сергій Баранов.

Зважаючи на зміни із попередніми роками, українська армія сьогодні стоїть набагато впевненіше на ногах, проте волонтерський рух, якому слід віддати належне продовжує вносити свій слід у добробут наших захисників. Проявлена увага з боку добродіїв додає впевненості у діях українських військових, адже їм важливо знати, коли про них пам’ятають, в них вірять, про них піклуються. В такому випадку перемога неодмінно буде за нами, інакше бути і не може. Дякуємо за невтомну волонтерську працю.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман