TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У справі підприємця Юрія Кривоуса зроблено перший крок в напрямку здорового глузду (Відео)

Опубліковано: 06.12.2018 19:44
У справі підприємця Юрія Кривоуса зроблено перший крок в напрямку здорового глузду (Відео)

Саме так прокоментувала чергове судове засідання під головуванням судді Тернопільського міськрайонного суду Віктора Братасюка ініціаторка “Громадського руху протидії рейдерським захопленням та бездіяльності органів державної влади і місцевого самоврядування” в Тернополі Ружена Волянська, – пише Бізнес Компаньйон.

Коротко нагадаємо про що мова. Підприємець Юрій Кривоус у 2016 році отримав невеличку ділянку на вулиці 15 Квітня для ведення підприємницької діяльності на основі договору строкового сервітуту. Проте, на зміг реалізувати свої плани, оскільки одіозний тернопільський «бізнесмен» Борис Рубленик з батьком припаркували на ділянці Юрія Кривоуса 2 автівки. В такий спосіб, і без будь-якого логічного пояснення своїх мотивів , Рубленик Борис вирішив «віджати» цю земельну ділянку для себе. Мабуть, по старій звичці. І ось тяганина з правоохоронцями, прокурорами і суддями триває вже понад два роки…

 

Епопея з судами тривалістю у два роки ще триває, але вже є перші результати. Вперше за весь період протистояння у нашого підзахисного з’явилась надія на те, що в цій державі таки можна добитись справедливості. Сьогодні , нарешті , ми отримали перше позитивне рішення у цьому питанні, а саме — ухвалу судді Братасюка, який визнав незаконним перебування транспорту Рублеників на земельній ділянці Кривоуса, а також зобов’язав Рубленика Бориса усунути перешкоди, тобто — забрати свої автомобілі, – пише Ружена Волянська.

 

Нагадаємо, що саме Громадський Рух і Ружена Волянська з перших днів тримає цю справу на контролі. Громадська діячка сподівається, що на цьому рух в напрямку законності та здорового глузду не завершиться, а також домагатиметься завершення розслідування статті 209 КК України по Рубленику Борису, яку поліція вже два роки поспіль закриває і відкриває.

 

 

Це лише початок позитивних змін у справі, оскільки попереду ще судове засідання у судді Дзюбича, в рамках якого Рубленики намагаються скасувати сервітут Кривоуса…

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман