TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Сховався у друга-зека: затримали підозрюваного у вбивстві

Опубліковано: 05.12.2018 19:03
Сховався у друга-зека: затримали підозрюваного у вбивстві

Підозрюваний зізнався у скоєному 2 грудня в райцентрі Борщів убивстві.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Тернопільській області,  підозрюваного, який під час пиятики забив до смерті знайомого, затримали в сусідньому районі. Там він намагався сховатись у свого друга, який раніше ввідбував покарання за ґратами, – пише 7days-ua.com.

Майже за п’ятдесят кілометрів від місця скоєного злочину переховувався підозрюваний у вбивстві. Прихисток чоловікові надав його знайомий, який свого часу також відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Впродовж трьох днів правоохоронці Тернопільщини встановлювали місце знаходження людини, причетної до смерті жителя Борщева.

Нагадаємо, 2 грудня на лінію “102″ надійшло повідомлення від мешканки Борщева. Жінка повідомила, що у її помешканні побилися чоловіки. Раніше судимий підозрюваний впродовж кількох днів вживав спиртні напої. Під час одного із застіль почав наносити тілесні ушкодження двом чоловікам.

– Одному з чоловіків вдалося втекти, коли він наносив тілесні ушкодження, а от іншому не вдалося, — розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.

Підозрюваний бив гостя руками та ногами, поки той не втратив свідомість. Один із ударів в голову став летальним.

Оперативники карного розшуку одразу почали встановлювати місця, куди міг поїхати підозрюваний, перевіряли коло знайомих. Оперативники з’ясували, що втікач переховується в сусідньому районі.

– Працівникам поліції вдалося вийти на слід, а саме на одного із знайомих. І під час проведення професійних дій та заходів правоохоронці затримали підозрюваного. Останній зізнався у скоєному злочині.

Основний мотив конфлікту — це алкоголь та ревнощі, каже підозрюваний.

За словами Степана Яцуха, раніше підозрюваний відбував покарання за тяжкі злочини – крадіжки та грабежі. З місць позбавлення волі звільнився трохи більше, як 2 роки тому. На життя заробляв сезонними роботами.

Затриманому уже оголосили підозру, відповідно до ст.121 ч.2 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман