TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Президент розповів, коли середня зарплата може зрости до 10 тисяч

Опубліковано: 05.12.2018 18:03
Президент розповів, коли середня зарплата може зрости до 10 тисяч

У першому кварталі 2019 року в Україні середня заробітна плата може зрости до 10 тисяч гривень. Про це заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками ділових кіл в рамках робочої поїздки в Івано-Франківську область.

Як повідомляє прес-служба глави держави, на думку Президента, головною метою є детінізація заробітних плат, – пише news.finance.ua.

“Глава держави також наголосив на важливості детінізації заробітних плат. За його словами, в першому кварталі 2019 року Україна має всі шанси встановити середню зарплату на рівні 10 тис. грн”, – йдеться в повідомленні.

Також Президент зазначив, що такі темпи зростання зарплат повинні зберігатися, щоб виграти в конкуренції за робочу силу.

Крім того, як вважає Президент, наразі важливо, щоб люди не виїжджали за кордон, а для цього необхідно підвищувати оплату праці і її продуктивність всередині країни.

“З одного боку, це захист з точки зору безпеки. З іншого боку, це захист з точки зору рівня життя. Це не тільки платоспроможний попит, а це відновлення справедливості. Тоді, коли у мене запитують, що робити зараз, коли внаслідок нібито відкриття кордонів велика кількість українців виїжджає на роботу за кордон, я завжди відповідаю, що є два шляхи: повернутися в СРСР і встановити “залізну завісу” або підвищити зарплату разом з продуктивністю праці всередині країни”, – переконаний Порошенко.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман