TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Бійця АТО з Теребовлянщини знайшли повішеним в лісосмузі на околиці столиці Польщі

Опубліковано: 15.11.2018 19:03
Бійця АТО з Теребовлянщини знайшли повішеним в лісосмузі на околиці столиці Польщі

Бійця АТО знайшли повішеним в лісосмузі на околиці столиці Польщі. Мар’ян Малявський (Марік) знаходився в Польщі на заробітках – працював в готелі Варшави.

Минулого тижня його поховали в рідному селі Золотники в Теребовлянському районі Тернопільської області, – пише tenews.org.ua.

Тіло 28-річного хлопця знайшли повішеним в лісосмузі на околиці Варшави.

Розповідають, що до цього він три дні не приходив на роботу, друзі забили тривогу. Поліції знадобилося всього кілька годин, щоб розшукати зниклого.

На упізнання тіла в Польщу їздила мати загиблого. А львівські волонтери, з якими Мар’ян дружив, допомагали з транспортуванням його тіла додому. На похоронах хлопця були присутні його бойові побратими з усієї України.

Відзначається, що в 2015-2016 роках Мар’ян Малявський служив на Донбасі в складі медичного батальйону Госпітальєри. До війни він працював рекламним менеджером, а коли на Сході почалися бойові дії, пішов добровольцем.

“Мар’ян пройшов гарячі точки, повернувся до Львова, близько року в нашому волонтерському центрі допомагав з відправкою медикаментів на Схід, проводив навчання.

У той же час сам проходив адаптацію на мирній території, шукав роботу. У Львові було важко знайти роботу, тому вирушив за кордон. Був в Польщі близько року. Працював в готелі в Варшаві”, – розповіла волонтер Олена Живко.

Зараз польська поліція веде слідство за фактом смерті українця. Спочатку припускали, що Мар’яна Малявського могли вбити і інсценувати його повішення, але згодом стали схилятися до версії про суїцид. В даний час проводяться необхідні експертизи.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман