TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині зникнуть військкомати

Опубліковано: 12.11.2018 19:03
На Тернопільщині зникнуть військкомати

Робота військових комісаріатів не викликає довіри у суспільства, тому на Тернопільщині створять центри комплектування та соціальної підтримки.

Таку реформу впроваджують по свій Україні відповідно Указу Президента від 6-го червня 2016 року, таким чином переймають європейський досвід, – пише poglyad.te.ua.

— Для подолання деяких негативних явищ, які є під час службової діяльності військових комісаріатів вирішили покращити їх імідж. Тепер військових комісаріатів не буде, а замість них будуть територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Ми змінюємо пострадянську назву та докорінно змінюємо модель роботи військових комісаріатів, а також оновлюємо матеріально-технічну базу, — повідомив  заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату полковник Олександр Скумбрій.

Діяльність створених соціальних центрів має поділятись на такі складові: насамперед це — оборонна робота, комплектування в мирний час та особливий період, організації ведення територіальної оборони. І друга складова це соціальна підтримка і правова допомога населенню в воєнній сфері.

— Головне завдання це звичайно комплектування Збройних Сил України людським ресурсом, тобто призов. Також на базі центру будуть укладати контракти на службу в армії. На центри комплектування та соціальної підтримки буде покладатися завдання територіальної оборони регіону, — зауважив заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату полковник Олександр Скумбрій.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман