TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Оригінальний нардеп Олег Барна дуже хоче, щоб його земляк-олігарх вернувся додому

Опубліковано: 30.10.2018 19:32
Оригінальний нардеп Олег Барна дуже хоче, щоб його земляк-олігарх вернувся додому

Скандальний народний депутат з Тернопільщини Олег Барна закликає владу докласти всіх зусиль, щоби повернути до України опального олігарха Дмитра Фірташа, який нині знаходиться в Австрії і арешту та екстрадиції якого домагаються Сполучені Штати Америки, – пише Репортер.

Дивно таке чути з вуст провладного нардепа, який раптом став великим захисником Фірташа.

– Дуже прикро, що внаслідок внутрішніх політичних склок чи протистоянь, амбіцій ми відмовляємося, не захищаємо своїх громадян, багатих громадян, котрі є потенційними і реальними інвесторами в економіку України. І замість того, щоби використовувати багатомільярдний інвестиційний потенціал багатих громадян України, то внаслідок внутрішнього політичного протистояння, Д. Фірташ перебуває за кордоном, а уряд випрошує кредити під відсотки у МВФ. Нам необхідно зробити так, щоб він повернувся, а тут на місці, в Україні, вже вивчати питання законності чи незаконності дій під час приватизації, тим паче, що Д.Фірташ цього сам бажає, але чомусь не бажає оточення екс-Прем’єра Яценюка. Так поступив у Чилі саме Піночет, – заявив нардеп.

А стосовно непорозумінь США і Фірташа, то вони, на думку Олега Барни, є штучними, надуманими і в них Америка захищає виключно власні інтереси

– Америка в ситуації з Фірташем захищає виключно свій інтерес – титанові родовища, які являються стратегічною сировиною для військової галузі, космічних технологій, авіації. Ця справа є штучною, бо США ніколи не допустять здачу своєї вигоди та інтересів. Тому вони і хочуть контролювати усі уряди та антикорупційні органи і суди в Україні. – стверджує нардеп з Тернопільщини.

Нагадаємо, США звинувачує Фірташа у дачі хабара розміром 18,5 мільйонів доларів за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії поза конкурсом. Олігарху за американськими законами загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів.

Олег Барна став на бік опального олігарха не випадково, адже територіально його виборчий округ охоплює в тому числі й село Синьків Заліщицького району, де народився Дмитро Фірташ та де він в основному за державні гроші збудував великий тепличний комбінат.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман