TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Каноніри» у Підгайцях здобули вольову перемогу

Опубліковано: 09.10.2018 17:03
«Каноніри» у Підгайцях здобули вольову перемогу

7 жовтня в 3-му турі турніру за 7-12 місця першої обласної ліги “Арсенал” з Білокриниці на виїзді мінімально переміг підгаєцьку “Ниву” – 2:1, – повідомляє ФФТО.

Вже в дебюті матчу господарів відкрили рахунок. Пішла навісна передача з правого флангу, центральний захисник “Арсеналу” Андрій Мороз програв другий поверх і нападник “Ниви” Олександр Гизлик точно пробив в лівий від голкіпера Олексія Шишигіна кут (1:0). Після пропущеного м’яча “каноніри” почали більше володіти м’ячем і добилися свого. Так після помилки центральних захисників “Ниви” першим на м’ячі був нападник “Арсеналу” Олег Самойлюк, який увійшов у штрафний майданчик і пробив повз воротаря (1:1).

Ще в першому таймі був небезпечний момент біля воріт “Арсеналу”. Після декількох пострілів гравці “Ниви” були спритнішими і пробивали. Один з таких ударів призвів до того, що м’яч поцілив у штангу. В свою чергу “каноніри” заробили небезпечний штрафний. Нападник Самойлюк втік від оборонців і виходив віч-на-віч, однак за допомогою фолу його зупинив біля штрафного майданчика капітан “Ниви” Андрій Біскуп, за що заробив жовту картку. “Арсенал” зі стандарту теж поцілив у стінку.

Другий тайм розпочався за переваги “Арсеналу”. Так лівий вінгер Олексій Посільський вивів Олександра Штибеля на побачення з воротарем господарів і  той точно пробив у правий нижній кут від воротаря Дениса Остяка (1:2).

Після другого забитого м’яча гостями гра вирівнялася. Хоча навіть і за такого перебігу подій на футбольному полі наприкінці матчу знову мав чистий вихід на голкіпера нападник “Арсеналу” Самойлюк, але втратив свій шанс, пробивши у самого воротаря, який перевів м’яча на кутовий…

“Нива” (Підгайці) – “Арсенал” (Білокриниця) – 1:2 (1:1)

7 жовтня. Підгайці. Стадіон “Нива”. 130 гл. +18 град

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

“Нива”: Остяк, Біскуп-к, Подлецький, Хабаров (Радюк, 46), Комарницький (Бевз, 76), Генсіровський, Чернець (Федів, 57), Щебивовк, Тринадцятко, Калинюк, Гизлик.

“Арсенал”: Шишигін, Самойлюк, Посільський, Терещенко, Левицький, Мороз, Антонюк-к, Федорук, Штибель Федьків, Дівонька.

Голи: Олександр Гизлик (6), Олег Самойлюк (19), Олександр Штибель (47).

Попереджені: А. Біскуп (33).


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман