TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Від укусу бджоли загинув 6-річний хлопчик

Опубліковано: 16.09.2018 19:03
Від укусу бджоли загинув 6-річний хлопчик
SONY DSC

6-річний хлопчик з села Угорськ, що на Шумщині, грався на вулиці з сусідськими дітьми, поряд з ним перебував старший на два роки брат. Відкусивши шматок груші, де сховалася бджола, дитина отримала укус бджоли у ротовій порожнині.

Як інформує Доба, невдовзі йому стало погано, і старший брат повів його додому, але, на жаль, вже було втрачено дорогоцінний час – анафілактичний шок призвів до загибелі. Бабуся розповідала, що коли Максим прийшов додому, його шия сильно набрякла.

Виконуюча обов’язки старости села Угорськ Надія Дмитрук повідомила:

“22 жовтня у нього мав бути день народження. Смерть хлопчика — великий сум для усього села. Якби Максимко відразу сказав мамі, то, можливо, вдалося б його врятувати. Але ж така мала дитина не може оцінювати ситуацію. Загрався, забув про біль, але алергія стрімко прогресувала… Рідні викликали фельдшера, вона ще намагалася надати першу медичну допомогу, але дитина втрачала свідомість. Лікарі “швидкої”, які досить швидко прибули на місце події з Шумська, лише констатували смерть хлопчика. Судмедексперти вказали у висновку, що дитина померла від укусу комахи в піднебіння між другим і третім зубом. Буквально за годину після укусу дитини не стало”.

Мати Максима — Оксана Володимирівна — працює вчителем початкових класів у школі в сусідньому селі. Батько хлопчика веде особисте господарство, має трактор, коня. З ними проживають бабуся та прадідусь.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман